Buze crăpate? Începe să le tratezi!

1 63165 original jpg jpeg

Obişnuieşti să-ţi maschezi buzele cu produse de îngrijire pentru a nu le scoate în evidenţă uscăciunea? Nu este cea mai bună soluţie. Le poţi trata astfel încât să nu fie afectate de vremea rea.

Ştiu că auzi tot mai des despre efectele nefaste ale schimbărilor de temperatură,dar trebuie să te protejezi cu rigurozitate de efectele neplăcute ale acestui fenomen. Asta deoarece chiar şi buzele au de suferit din cauza diferenţelor de grade dintre interiorul locuinţei şi mediul exterior.

Buzele te pot ustura,mai ales după expunerea prelungită la soare,frig sau vânt. Ele n-au glande sebacee,producătoare de substanţă grasă,foarte necesară pielii în sezonul rece. Înainte de a pleca de acasă,dă-te cu alifie sau cu un balsam de buze. Ele trebuie aplicate des în timpul zilei,mai ales după ce te speli,bei sau mănânci.

Dacă ai buzele uscate,foloseşte vaselină. Lasă să acţioneze câteva minute şi îndepărteaz-o cu ajutorul unui prosop moale şi umed. La fel de eficient este şi uleiul de măsline,pe care îl pui în strat subţire pe buze,şi repeţi tratamentul de câteva ori pe zi.Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg