Camille Vasquez, avocata lui Johnny Depp, a primit „Oscarul‟ juridic

Camille Vasquez, avocata care l-a apărat pe Johnny Depp în procesul de defăimare împotriva actriței și fostei soții Amber Heard (36 de ani), a fost răsplătită pentru modul cum a gestionat cazul clientului Johnny Depp. Firma de avocatură din care făcea parte Camille Vasquez ca asociat a decis să-i schimbe statutul profesional.

image

Reprezentantul companiei Brown Rudnick a declarat că astfel de acțiuni sunt planificate, însă punerea lor în practică se face la sfârșitul unui nou an fiscal. În acest caz, CEO-ul firmei de avocatură William Baldiga a schimbat regulile interne și a decis să o promoveze pe Camille la rang de partener al firmei. Munca depusă în apărarea lui Johnny Depp, viteza cu care a anulat întrebările-capcană ale avocatei Elaine Charlson Bredehoft, cum i-a deturnat lui Amber Heard tentativele de a divaga răspunsurile și metoda inedită de a-i scoate la iveală minciunile i-au adus „Oscarul‟ juridic.

Citește și Ce riscă Amber Heard dacă nu îi plătește lui Johnny Depp suma datorată

Când s-a anunțat verdictul final în procesul de defăimare Johnny Depp vs Amber Heard, avocata Camille Vazquez afișa pe chip cel mai larg zâmbet. Știa că munca sa a fost văzută de întreaga lume, iar talentul său de a obiecta constant și fulgerător a atins cote mondiale.

William Baldiga, reprezentantul Brown Rudnick, a declarat că echipa este încântată să o primească pe Camille în parteneriat. Performanța asociatei în timpul procesului lui Johnny Depp a dovedit lumii că este pregătită să devină partener. „Suntem incredibil de mândri de ea și așteptăm cu nerăbdare ceea ce va realiza ca cel mai nou partener al nostru‟, a comunicat Baldiga.

Vezi și Amber Heard riscă să ajungă la închisoare. A mințit sub jurământ!

În replică, Camille a oferit următorul răspuns: „Sunt încântată că Brown Rudnick mi-a acordat votul său deplin de încredere, invitându-mă să mă alătur parteneriatului. Sunt mândră de echipa talentată unică pe care am avut privilegiul să o conduc, ceea ce a exemplificat munca în echipă și colaborarea, și aștept cu nerăbdare să continui să reprezint excelența în Brown Rudnick‟.

La ce caz lucrează în prezent Camille?

Avocatul de succes Camille Vasquez are deja un nou caz: lucrează pentru Johnny Depp împotriva unui rival nespecificat. Este de așteptat ca și în viitor Brown Rudnick LLP să dea cazurile de celebrități pe mâna ei.Recente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg