Camille Vasquez, avocata lui Johnny Depp, a primit „Oscarul‟ juridic

Camille Vasquez, avocata care l-a apărat pe Johnny Depp în procesul de defăimare împotriva actriței și fostei soții Amber Heard (36 de ani), a fost răsplătită pentru modul cum a gestionat cazul clientului Johnny Depp. Firma de avocatură din care făcea parte Camille Vasquez ca asociat a decis să-i schimbe statutul profesional.

image

Reprezentantul companiei Brown Rudnick a declarat că astfel de acțiuni sunt planificate, însă punerea lor în practică se face la sfârșitul unui nou an fiscal. În acest caz, CEO-ul firmei de avocatură William Baldiga a schimbat regulile interne și a decis să o promoveze pe Camille la rang de partener al firmei. Munca depusă în apărarea lui Johnny Depp, viteza cu care a anulat întrebările-capcană ale avocatei Elaine Charlson Bredehoft, cum i-a deturnat lui Amber Heard tentativele de a divaga răspunsurile și metoda inedită de a-i scoate la iveală minciunile i-au adus „Oscarul‟ juridic.

Citește și Ce riscă Amber Heard dacă nu îi plătește lui Johnny Depp suma datorată

Când s-a anunțat verdictul final în procesul de defăimare Johnny Depp vs Amber Heard, avocata Camille Vazquez afișa pe chip cel mai larg zâmbet. Știa că munca sa a fost văzută de întreaga lume, iar talentul său de a obiecta constant și fulgerător a atins cote mondiale.

William Baldiga, reprezentantul Brown Rudnick, a declarat că echipa este încântată să o primească pe Camille în parteneriat. Performanța asociatei în timpul procesului lui Johnny Depp a dovedit lumii că este pregătită să devină partener. „Suntem incredibil de mândri de ea și așteptăm cu nerăbdare ceea ce va realiza ca cel mai nou partener al nostru‟, a comunicat Baldiga.

Vezi și Amber Heard riscă să ajungă la închisoare. A mințit sub jurământ!

În replică, Camille a oferit următorul răspuns: „Sunt încântată că Brown Rudnick mi-a acordat votul său deplin de încredere, invitându-mă să mă alătur parteneriatului. Sunt mândră de echipa talentată unică pe care am avut privilegiul să o conduc, ceea ce a exemplificat munca în echipă și colaborarea, și aștept cu nerăbdare să continui să reprezint excelența în Brown Rudnick‟.

La ce caz lucrează în prezent Camille?

Avocatul de succes Camille Vasquez are deja un nou caz: lucrează pentru Johnny Depp împotriva unui rival nespecificat. Este de așteptat ca și în viitor Brown Rudnick LLP să dea cazurile de celebrități pe mâna ei.



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg