Amber Heard riscă să ajungă la închisoare. A mințit sub jurământ!

Actrița hollywoodiană Amber Heard (36 de ani) așteaptă verdictul în cazul procesului de defăimare, intentat de fostul său soț Johnny Depp (58 de ani). Deși nu este vorba despre un proces penal, ci de unul civil, experții cred că Amber nu va scăpa doar cu imaginea șifonată. A mințit sub jurământ și nu de puține ori.

image

Expertul juridic Aaron Minc, specializat în domeniul defăimării, a declarat pentru publicația JOE, că verdictul poate atrage complicații penale, cel puțin din cauza faptului că au fost prezentate fotografii editate în cadrul procesului, ca dovezi.

Vezi și Reacția lui Chris Rock la faptul că Amber și-a lăsat excrementele în patul lui Depp

Și-a prelucrat pozele și le-a prezentat ca probe în proces

Cu doar câteva zile în urmă, Minc susținea că Amber Heard nu va fi acuzată și pedepsită pentru declarațiile sale contradictorii exprimate sub jurământ, fiind vorba despre un proces civil. Însă ultimele zile ale acțiunii juridice au scos la iveală numeroase omisiuni și cosmetizări ale adevărului, ceea ce l-au făcut pe expert să declare că actrița cunoscută pentru rolul Merei din filmul „Aquaman‟ riscă închisoarea, pentru că a „mințit despre unele lucruri sub jurământ‟.

Expertul juridic se referă la fabricarea de dovezi, la editatarea fotografiilor și la „plantarea‟ unor „vânătăi‟ în mod favorabil actriței. Faptul că Amber nu a spus adevărul sub jurământ nu este o acțiune doar „foarte gravă”, a spus expertul juridic Aaron Minc, ci și „cu adevărat ofensatoare‟ pentru sistemul de justiție. Dacă se dovedește că Amber a falsificat probe și a mințit în mod premeditat, totul s-ar putea îndrepta spre urmărire penală și închisoare.

Când urmează să fie pronunțat verdictul

Bryan Neumeister, expert criminalist digital, a fost chestionat de avocații lui Depp cu privire la autenticitatea fotografiilor, în care Amber Heard apărea cu urme de violență pe față. De altfel, o mare parte din acest caz juridic s-a concentrat pe afirmațiile că ea a fost abuzată fizic și sexual de fostul soț Johnny Depp, care a dat-o în judecată pentru 50 de milioane de dolari. Motivul? Un articol de opinie, scris și publicat în 2018, în care Amber îl acuză, indirect, pe Depp de abuz. Expertul digital a declarat juriului de la tribunalul din Virginia, SUA, că „nu există nicio modalitate prin care vreun expert criminalist să valideze oricare dintre fotografii‟.

Întrebat dacă vreo poză prezentată drept probă în caz a fost „modificată intenționat de Amber Heard”, Neumeister a subliniat: „Spun doar că fotografiile au fost modificate‟.

Citește și VIDEO. Momentul rușinos de la procesul cuplului Johnny Depp – Amber Heard

Vorbind despre o fotografie în special - prima fotografie în care apar presupusele răni ale lui Heard, arătată instanței - Neumeister a spus că există „multe versiuni ale acestei fotografii... zeci de versiuni diferite, unele cu dimensiuni diferite ale fișierelor, dimensiuni fizice diferite și unele au trecut prin programe software de editare foto‟.

Verdictul așteptat atât de tabăra actorului din „Pirații din Caraibe‟, cât și de susținătorii actriței din „Aquaman‟ urma să fie pronunțat marți, 31 mai 2022, însă juraţii nu au putut emite verdictul pentru acest caz. Se așteaptă soluționarea cazului astăzi, pe 1 iunie, însă nu este exclus ca deliberările să continue şi după această zi.

@shutterstockRecente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg