Ce riscă Amber Heard dacă nu îi plătește lui Johnny Depp suma datorată

Actrița Amber Heard (36 de ani) a pierdut procesul cu Johnny Depp (58 de ani), iar judecătorii au decis să îi plătească fostului său soț suma de 10 milioane de dolari. Însă ce s-ar putea întâmpla dacă nu îi poate plăti acestuia despăgubirile? Va fi dată în judecată?

image

Johnny Depp a ieșit învingător în urma procesului pe care l-a intentat asupra fostei sale soții, Amber Heard, după ce aceasta a vorbit public despre posibile episoade de violență domestică. În urma verdictului, judecătorul a redus cele 15 milioane de dolari pe care Amber i le datora lui Depp, la 10 milioane. Întrebată de jurnaliștii de la NBC, dacă actrița îi va plăti lui Depp suma datorată, avocata acesteia, Elaine Bredehoft, a răspuns: „O, nu, absolut nu‟. 

Citește și: Amber Heard riscă să ajungă la închisoare. A mințit sub jurământ! 

Avocata a declarat că următorul pas pe care Heard îl va face este să conteste verdictul. În plus, Elaine Bredehoft a menționat că Heard deja a plătit până acum mai mult de 6 milioane de dolari pe cheltuielile de judecată. 

Ce se poate întâmpla în continuare 

Hotărârea va fi pronunțată pe data de 24 iunie, iar dacă Amber Heard va refuza să plătească milioanele de dolari, conform analistului juridic, Emily Baker, „avocații celor două părți vor începe să negocieze această plată‟, a spus el pentru „People‟. 

Vezi și: Momentul rușinos de la procesul cuplului Johnny Depp-Amber Heard

De asemenea, analistul Benjamin Chew a declarat că intenția lui Johnny Depp nu este să o pedepsească pe Amber în acest mod și să o facă bună de plată: „Îmi imaginez că vor încerca să își rezolve problema. Veți vedea o declarație de PR că nu va executa hotărârea, dacă nu este interesat de bani. Cred că este mai interesat ca ea să nu mai repete acuzațiile aduse, însă dacă Depp urmărește banii lui Amber, iar ea refuză să îi plătească, va începe un nou proces separat. Odată ce hotărârea va fi pronunțată, Amber va suporta un proces judiciar foarte lung‟, a spus el. 

Câștigul lui Johnny Depp în istanță vine la 19 luni, după ce el a dat în judecată tabloidul britanic „The Sun‟ pentru că l-a numit „bătăuș de soție‟. Instanța a hotărât că afirmațiile lui Amber Heard, care s-a declarat victimă a violenței domestice, au fost false. Jurații au decis, de asemenea, că Johnny Depp, a defăimat-o pe Amber Heard, acordându-i o compensație financiară de 2 milioane de dolari. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg