Drew Barrymore nu a mai avut relații intime de 6 ani. Cine i-a schimbat percepția despre sex?

Actrița Drew Barrymore, din „Charlie’s Angels‟, a mărturisit că nu a mai avut relații intime cu un bărbat de când a divorțat în anul 2016. Ea a recunoscut că un sexolog i-a schimbat percepția despre modul în care vede sexul. 

image

Recent, Drew Barrymore a povestit cum i s-a schimbat viața de când a divorțat de actorul Will Kopelman, în anul 2016, după patru ani de căsnicie. 

Vedeta de la Hollywood a spus cum arată viața ei ca mamă singură și cum i s-a modificat percepția despre viața sexuală, de când s-a despărțit de tatăl copiilor săi, Olive și Frankie. 

Citește și: Drew Barrymore este împotriva educației parentale: „Nu vreau să relaționez cu falsitatea” 

Drew Barrymore: „Nu sunt o persoană care are nevoie de sex‟

Drew Barrymore, în vârstă de 47 de ani, și-a invitat fanii să îi afle gândurile despre un subiect delicat - sexul. Actrița a spus că despărțirea de Will Kopelman a făcut-o să fie mult mai precaută cu privire la viața ei intimă: 

„La aproape 48 de ani, am sentimente diferite despre intimitate decât am avut în trecut. Nu am avut părinți model și m-am implicat în probleme adulte încă de la o vârstă destul de fragedă. Anterior, foloseam sexul pentru a căuta companie, validare, emoție, plăcere, hedonism, distracție și aventură. După doi ani și o despărțire de tatăl copiilor mei, am devenit mult mai precaută‟, a mărturisit actrița. 

Vezi și: Relația incredibilă dintre Drew Barrymore și consoarta fostului soț. Cât de mult a influențat-o viața ei ca un carusel 

De asemenea, Drew Barrymore a subliniat că a apelat la ajutorul unui terapeut sexual, care a ajutat-o să înțeleagă că actul sexual și intimitatea emoțională nu sunt sinonime: „Sexul nu este dragoste! Este expresia iubirii. Am căutat toată viața să înțeleg diferența și acum, datorită lui, o fac‟. 

Tot atunci, Drew Barrymore a recunoscut că de la despărțirea de tatăl copiilor săi, din anul 2016, nu a mai avut relații intime cu un bărbat. Ea a mărturisit: „De când am intrat în viața singură, ca mamă, nu am reușit să am o relație intimă. Nu sunt o persoană care are nevoie de sex. Sunt o persoană care promovează felul în care fetele tinere și fiicele mele arată cum ar trebui să funcționeze lumea‟. 

În urmă cu o lună, când a aflat că actorul Andrew Garfield a renunțat la sex pentru un rol, Drew Barrymore dezvăluia că ar putea să treacă „ani de zile” fără să aibă relații intime cu cineva. 

Sursă foto: Gettyimages 



Recente

un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg