Cara Delevingne: „M-am trezit mahmură la 7 ani!”

Unul dintre cele mai mari topmodele din lume vorbește despre cele mai întunecate momente din viața ei, care, din păcate, au început încă din copilărie…

image

Cara a dezvăluit că problemele ei cu drogurile au început când era doar un copil și au culminat la 15 ani! Vorbind în Vogue despre acest subiect delicat, modelul de 30 de ani a recunoscut că prima dată s-a îmbătat la 7 ani: „M-am trezit în casa bunicii mele, în dormitor, mahmură și purtând o rochiță de domnișoară de onoare. Ceea ce făcusem a fost să golesc niște pahare de șampanie”.

Trei ani mai târziu, la numai 10 ani, i-au fost prescrise somnifere, pentru a o vindeca de insomnia, iar, în adolescență, a fost diagnosticată cu dispraxie, o tulburare neuronală care afectează coordonarea fizică.

Atunci au început problemele ei psihice și autoflagelarea, de care a încercat să scape cu ajutorul terapiei prin artă, muzică și multe alte tratamente. La 15 ani, Delevingne a avut o cădere nervoasă, ca rezultat al „tuturor acelor lucruri pe care le adunasem în mine și care ieșeau atunci la suprafață”.

„Luam pastile și… acest lucru mi-a salvat viața. Nu era atât un dezechilibru chimic la mine, ci mai ales un răspuns la trauma suferită”, a încercat ea să explice în Vogue. „Nu am descoperit gaura dinăuntru, adevărata mea furtună. Și cred că parte din tratament îmi face rău”, a continuat ea să explice.

Topmodelul a mărturisit și cum ajunsese să-și facă rău fizic, lovindu-și capul de un copac, doar ca să „cad lată la pământ”. Mai mult, se zgâria și ajunsese chiar să ia în calcul sinuciderea. Cum de ajunsese în asemenea stare?

Cara a fost traumatizată de mama ei, Pandora, care era dependentă de heroină. „Ești o persoană cu dependențe sau nu ești. Eu sunt. Am devenit paranoică în privința fetelor mele să nu bea prea mult sau să nu se drogheze prea mult – ceea ce e de înțeles, aș zice. Le vorbesc despre asta. Mă asigur că sunt bine. Ele nu sunt dependente oricum”, a declarat mama vedetei.

Instabilitatea în care a trăit Cara a fost extremă. „Eram un copil care avea grijă de toată lumea. Așa și mi se părea mie OK. Însă, privind acum în urmă, cred că nu trebuia să fiu pusă în asemenea situație”, a ținut să adauge Cara Delevingne.

Foto - Shutterstock



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg