Cât plătește Ben Affleck dacă o înșală pe Jennifer Lopez? Contractul anti-infidelitate semnat

Soții Affleck au semnat un contract prenupțial care are legătură cu viața lor sexuală, ce conține o clauză anume stipulată și care are de-a face cu posibilele infidelități ale celor doi parteneri de viață. Mai mult ale lui…

image

Surse de încredere de la Hollywood susțin că Ben și Jen au fost de acord să semneze o clauză anti-înșelare înainte de-a ajunge la altar. Până la urmă, Lopez a avut de suferit, în urmă cu 20 de ani, când logodnicul ei de-atunci, minunatul Ben Affleck, a plecat acasă cu niște stripperițe cu numai câteva zile înainte de nunta lui cu celebra actriță și cântăreață de peste ocean.   

Ei, și cât trebuie să scoată Affleck din buzunar în eventualitatea că va călca strâmb pe durata mariajului său?

Nimeni n-o poate blama pe biata JLo că a încercat să se asigure că soțul ei atrăgător, care numai ușă de biserică nu e, n-o să se plictisească de ea și n-o să-și caute fericirea în brațele altei femei, atât timp cât e cu ea.

Pentru a evita asemenea oroare, Jennifer s-a dus frumușel la Ben și i-a propus să semneze amândoi o clauză anti-infidelitate usturătoare. Astfel, conform acestui contract draconic, oricare dintre cei doi soți e bun de plată în cazul în care calcă strâmb. Înțelegerea dintre ei este că cel care înșală trebuie să plătească nu mai puțin de 5 milioane de dolari partenerului trădat.

image

E vizibil cu ochiul liber că Jennifer este cea îndrăgostită lulea de actor, iar Affleck pare adesea plictisit, obosit și stresat de întreaga nebunie cu nunta de trei zile și patru rochii de mireasă. Ca să nu mai punem la socoteală luna de miere dublă, petrecută în Europa, unde toți paparazzi posibili și imposibili le urmăreau fiecare mișcare celor doi proaspeți însurăței.

„Ea vrea să-și mențină mariajul proaspăt și interesant. Nu vrea să divorțeze după numai câteva luni. Și știe prea bine ce crede lumea despre ei…”, susține o sursă din anturajul celebrei perechi. Ce spune lumea despre ei? Că nu vor rezista prea mult timp împreună! Chiar așa, Ben să fugă în lume cu vreo amantă?! Poate îl oprește totuși acea clauză anti-infidelitate!

Foto - Shutterstock, Instagram Jennifer Lopez



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg