Faimoşi azi, lipiţi pământului ieri. Celebrități care au crescut în sărăcie

Acum au un stil de viață plin de strălucire, dar nu a fost întotdeauna ușor pentru multe dintre marile vedete de cinema și pentru muzicienii de succes. Drumul lor spre faimă a fost foarte greu.

1 sylvester stallone jpg jpeg

Există o mulțime de vedete care erau deja bogate înainte de a deveni celebre, dar și mai interesante sunt cele care au pornit de la nimic. La un moment, aceste celebrități se trezeau fără să aibă un acoperiș deasupra capului, dar au demonstrat că există speranță, indiferent cât de dificile devin lucrurile.

Sylvester Stallone a locuit trei săptămâni într-o staţie de autobuz

Înainte ca actorul Sylvester Stallone să obțină câștigătoare Oscarului, a fost forțat să trăiască într-o stație de autobuz după ce a fost dat afară din apartamentul său din New York. „Practic, am dormit în stația de autobuz al Autorității Portuare timp de trei săptămâni consecutiv. În loc să fac ceva disperat, am lucrat două zile pentru 200 de dolari și am ieșit din stația de autobuz”, a mărturisit el peste ani. Şi-a vândut câinele cu 50 de dolari pentru că îi era foarte greu. Povestea lui a avut un final fericit, pentru că actuala vedetă de film și-a răscumpărat patrupedul pentru 3.000 de dolari atunci când şi-a început cariera de actor.

Jim Carrey a locuit într-o dubă în copilărie

Comedianul Carrey a avut un început dificil. În copilărie, tatăl lui şi-a pierdut serviciul și întreaga familie a fost nevoită să se mute într-o dubă pentru a economisi banii de chirie. El a vorbit despre acea perioadă întunecată din viața sa: „A fost cu adevărat o lovitură traumatizantă. Am locuit o vreme într-o dubă. Mergeam la școală și, după școală, făceam o tură de opt ore într-o fabrică.” Carrey dorea să-și ajute părinții să iasă din situația lor dificilă şi aşa a decis să facă stand-up comedy.

Vezi şi: Începuturile lui Stallone într-un film pentru adulţi: „Aşa am ieşit din staţia de autobuz în care trăiam!‟

Chris Pratt lucra pe salariul minim

Înainte să aibă succes la Hollywood, actorul dormea şi el într-o dubă. La acea vreme, Pratt locuia în Maui, Hawaii, și accepta orice job chiar dacă se oferea salariul minim. Într-un interviu pentru publicaţia „The Independent”, a spus: „Am lucrat 15-20 de ore pe săptămână, suficient pentru a-mi plăti benzina, mâncarea și proviziile. A fost o perioadă fermecătoare”.

Chris avea 19 ani și lucra ca ospătar când actrița și regizorul Rae Dawn Chong, care făcea o distribuție pentru „Cursed Part 3”, l-a întrebat dacă ar veni în Los Angeles pentru o preselecţie. Pratt a primit rolul și este acum una dintre cele mai bine plătite vedete de la Hollywood.

Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg

Ed Sheeran a dormit la metrou

Cariera lui muzicală a început odată cu lansarea single-ului de debut „A-Team” în 2011. Ed Sheeran s-a zbătut pentru a se face remarcat. Ocazional, a trebuit chiar să doarmă în metroul londonez, după cum a scris în cartea lui, „A Visual Journey”:

„Am rămas fără un pat câteva nopți. Asta este. Nu aveam unde să stau nopțile acelea, așa că am dormit pe Central Line și în afara Palatului Buckingham. Tocmai asta am făcut.” Acum, Ed deține proprietăți în valoare de 80,7 milioane dolari.

Citeşte şi: Elon Musk şi-a pus viaţa în pericol în tinereţe. „Dacă stăteai acolo mai mult de 30 de minute, puteai să mori‟

Selena Gomez, crescută de o adolescentă

Azi cântăreață celebră, Selena Gomez a fost crescută de o mamă singură care a născut-o la frageda vârstă de 16 ani. Nu le-a fost ușor din punct de vedere financiar, după cum a declarat artista într-un interviu pentru revista „Elle”.

Jennifer Lopez a fugit de acasă pentru a-şi împlini visul

Cunoscuta artistă a crescut într-un mic apartament din Castle Hill din Bronx, New York. Și-a dorit să fie dansatoare și, după o ceartă cu mama ei, care a vrut ca ea să meargă la facultate, s-a mutat din casa familiei și s-a mutat pe o canapea la un studio de dans. „Eram fără adăpost, dar mi-am spus că asta este ceea ce trebuie să fac”, a povestit ea. Vedeta a obținut apoi un contract ca dansatoare pentru Janet Jackson, iar restul este istorie.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg