Cătălin Botezatu, prima apariţie în direct, la TV, după ce a fost operat: ”M-am săturat de bârfe! Voi merge mai departe până la capăt!”

6 badulescu bote png png

Cătălin Botezatu a trecut prin momente dramatice în ultima perioadă, fiind supus unei operaţii care a durat mai bine de şase ore. Chiar şi aşa, însă, el nu se lasă învins, iar acum a apărut în direct, la TV, unde a vorbit despre starea lui de sănătate.

Cătălin Botezatu a avut o perioadă zbuciumată, iar acum se află în perioada de recuperare, după cum a mărturisit el în direct, n cadrul emisiunii prezentată de Teo Tradafir. Deşi este slăbit, el spune că are încredere că va fi totul bine. 

, a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, operat de urgenţă în Turcia

Cătălin Botezatu a fost operat în Turcia, timp de cinci ore. Medicii i-au extirpat o parte din colon, potrivit presei mondene, iar starea lui de sănătate este bună. 

„Nu m-am speriat. Accepţi orice atunci când ştii că bate la uşă cineva, am simţit că moartea bate la uşă. Am avut numai coşmaruri, lumea nu ştie prin ce am trecut! Sufeream fizic, dar altceva arătam pe Instagram”, a declarat Bote la Teo Show.

„Nu credeam că o să am nişte dureri atât de mari. Niciodată nu am avut dureri aşa mari! Durere în tot corpul… Au trecut, mi-au dat tot felul de sedative. Blocul operator arată ca la NASA”, a mai declarat Cătălin, de pe patul de spital, reporterilor Teo Show care l-au însoţit în Turcia.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg