Câți bani primește iubita lui Cristiano Ronaldo dacă se desparte de el

Georgina Rodriguez are un contract bine pus la punct cu cel mai bine plătit atlet din lume, în care e stipulat să primească bani de la el și dacă se despart. Despre ce sumă este vorba?

Georgina Rodriguez  sursa   Instagram jpg

Modelul de 29 de ani este implicat într-o relație amoroasă cu fotbalistul de la Al-Nassr încă din iunie 2016 și au doi copii împreună, pe Alana Martina și pe Bella Esmeralda. Georgina îi crește și pe ceilalți trei copii ai lui: pe Cristiano Ronaldo Jr. și pe gemenii Eva and Mateo, care au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Celebrul cuplu a fost scutit de legile saudite, care-i împiedică pe amorezii necăsătoriți să trăiască împreună, din momentul în care Ronaldo a acceptat contractul de 175 de milioane de lire sterline pentru a face parte din Liga Saudi Pro începând cu luna ianuarie a acestui an.

Dar, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriți legal, cei doi iubiți au semnat un contract extrem de avantajos pentru mama a doi dintre copiii faimosului fotbalist. Înțelegerea celor doi este ca ea să primească casa lor din Madrid – La Finca – și o „alocație” lunară pentru tot restul vieții ei, în valoare de 100.000 de euro.  

Cristiano Ronaldo a fost numit, de Forbes, în cursul lunii mai, „Cel mai bine plătit atlet din lume”, având încasări, anul acesta, de 127 de milioane de euro. Aceasta este a treia oară când fotbalistul se află în vârful clasamentului realizat de revista Forbes, iar suma primită de el este cea mai mare pe care vreun fotbalist a primit-o vreodată.  

6 cristiano ronaldo copii png png

„Alocația” lunară a lui Rodriguez e bazată pe faptul că ea este cea care se ocupă de cei cinci copii ai sportivului. S-a zvonit că cei doi părinți s-ar fi despărțit în luna mai din cauza cheltuielilor ei nesfârșite, însă mama lui Ronaldo, Dolores, a ieșit în presă cu o declarație oficială, în care a infirmat zvonurile, catalogându-le drept minciuni sfruntate.

„Toate cuplurile se ceartă, dar ce s-a scris despre ei este o minciună”, a spus Dolores hotărât. Ronaldo și Rodriguez au fost zăriți împreună la un eveniment în luna iunie, la Madrid. Așadar nu s-au despărțit și nici nu par că plănuiesc asta. Și, până la urmă, chiar dacă vor merge pe drumuri separate, superba Goergina și-a asigurat viitorul.  

Foto - Instagram



Recente

Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg