Ce actriță și-a concediat impresarul pentru că a pus-o să facă operații estetice

Cele mai multe vedete își schimbă înfățișarea pentru un rol. Unele sunt de acord chiar și cu operații estetice, de dragul unei cariere mai stufoase. Nu și această actriță, care a refuzat propunerea agentului ei…

image

Coafura, vestimentația, stilul, silueta… totul se poate schimba la Hollywood! Pentru suma de bani corectă, actrițele sunt dispuse să-și schimbe imaginea peste noapte. Iar, dacă câteva îmbunătățiri fizice îi pot aduce mai multe roluri, de ce să nu-și catapulteze cariera actoricească la un nivel superior și să apeleze cu încredere la un chirurg platician care să-i garanteze un fizic mai atrăgător?!

Ei bine, actrița Rosie Perez, cunoscută din filme precum „Albii nu pot sari” și „Un bacșiș de două milioane”, a trecut printr-o situație similară. Agentul ei avea cele mai bune intenții în minte când i-a propus clientei sale să facă niște operații estetice și să-și schimbe culoare părului – voia ca vedeta de la Hollywood să primească și mai multe roluri. Însă reacția actriței nu s-a lăsat așteptată!  

Într-un interviu oferit celor de la Variety, Perez a vorbit despre spinosul subiect. „Nu vreau s-o vorbesc de rău, dar mi-a spus că, dacă mă vopsesc blond și-mi operez nasul, o să-mi obțină mai multe proiecte, pentru că nu sunt o femeie de culoare”, a dezvăluit Rosie parte din conversația pe care a avut-o cu primul ei impresar.

„Nu mi-a venit să cred!”, a continuat actrița siderată. „Reacția mea a fost să mă minunez de propunerea primită. I-am spus că-i mulțumesc frumos, dar că nu fac asta și că e concediată”, a adăugat Rosie Perez pe același ton categoric. Curajul de care a dat dovadă vedeta la acea vreme a fost cu atât mai mare cu cât ea se afla la început de carieră și nu era deloc în situația în care să poată pună condiții.

image

„Nu aveam pe nimeni de partea mea. Nu aveam niciun ban”, a explicat aceasta. După ce-a purtat o discuție plină de semnificație cu altă actriță, Jennifer Grey, Perez a încercat și a reușit să facă rost de alt impresar, care n-a încercat s-o schimbe deloc, ci a reușit să-i facă rost de proiecte arătând cum arată și-n ziua de azi.

„Eu și Jennifer Grey (n.r. din filmul „Dirty Dancing”) ne-am înțeles din prima”, a declarat Rosie, făcând referire la faptul că a înțeles-o în privința propunerii radicale venite din partea agentului ei. „Ea mi-a spus atunci că nu-i venea să creadă cât de rasistă este această industrie a cinematografiei”, a conchis Perez.

Revista People a publicat un articol despre cum Grey a sunat-o pe Jane Berliner de la Creative Arts Agency și i-a găsit colegei sale de breaslă un nou agent, care i-a făcut rost de rolul din „White Men Can't Jump” și unul destinat unei femei albe. Și toate acestea fără ca Rosie Perez să fie nevoită să-și îmbunătățească în vreun fel aspectul!

Foto - Shutterstock



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg