Ce altă actriţă a fost la un pas de a primi rolul Rose din „Titanic‟ în locul lui Kate Winslet şi de ce l-a respins?

1 49629 original jpg jpeg

E dificil să-ţi imaginezi filmul „Titanic‟ cu o altă actriţă în rolul Rose în afara lui Kate Winslet. Au fost totuşi două alte actriţe care ar fi putut să primească rolul.

Când vine vorba de filme care au înregistrat un succes fantastic, puţine egalează „Titanic‟ lansat în anul 1997. A fost una dintre peliculele cu cele mai mari încasări din toate timpurile. O mare parte din distribuţie a devenit populară la nivel mondial. De asemenea, a fost începutul relaţiei platonice dintre două dintre cele mai mari vedete ale filmului, Kate Winslet şi Leonardo DiCaprio. Actorii, care i-au portretizat pe cei doi îndrăgostiţi, Rose DeWitt Bukater şi Jack Dawson, au continuat să aibă cariere de succes.

Personajul Rose DeWitt Bukater a cucerit inimile publicului. O fată bogată de pe Coasta de Est, Rose este o pasageră pe Titanic care călătoreşte cu mama şi logodnicul ei, Cal, pe care de fapt nu-l iubeşte. Interpretarea acestui rol a făcut-o pe Kate Winslet un nume cunoscut. Deşi mai jucase în filme precum „Sense and Sensibility‟, nu era cunoscută în afara Angliei natale. După aceea însă, s-a lansat ca superstar la nivel mondial, la fel ca o mare parte din colegii ei de distribuţie.

Toţi au avut mult de câştigat în urma participării la filmările pentru „Titanic‟, Winslet fiind plătită cu 2 milioane de dolari pentru rolul Rose. Rolul a fost oferit şi altor actriţe care l-au refuzat din diverse motive.

De ce a refuzat Gwyneth Paltrow rolul?

Atunci când se lucra la filmul „Titanic‟, Gwyneth Paltrow avea deja o carieră de succes în actorie. Apăruse în „Se7en‟ şi „Emma‟. Mama ei fusese actriţă, ​​iar tatăl producător. I s-a oferit rolul Rose, dar l-a refuzat. Privind în urmă, Paltrow probabil că nu ar proceda la fel. Într-un interviu, a dezvăluit că încearcă să nu fie obsedată de trecut, chiar dacă regretă că nu a acceptat rolul: „Mă uit la alegerile pe care le-am făcut şi mă gândesc: «De ce am acceptat asta? De ce am respins propunerea cealalată?». Ştii, te uiţi la imaginea de ansamblu şi te gândeşti că există o lecţie universală. La ce foloseşte să regreţi roluri?‟.

Probabil că a rolul nu i-ar fi afectat cariera, dar Paltrow nu a suferit foarte mult pentru că nu l-a dorit. De când „Titanic‟ a fost lansat, ea a jucat în mai multe filme de succes, „Shakespeare in Love‟, „The Talented Mr. Ripley‟ şi mai multe filme din Universul Marvel, unde o interpretează pe Pepper Potts.

Ce altă actriţă nu a vrut să joace rolul Rose?

Rolul Rose a fost refuzat nu doar de Gwyneth Paltrow. Şi Claire Danes l-a respins, dar raţionamentul ei a fost diferit.

Citeşte şi:

Cei mai ghinionişti oameni din lume. Unul a supravieţuit pe Titanic ca să se scufunde cu alt vapor

Femeia care a supravieţuit după 3 dezastre navale. A scăpat după ce navele Titanic şi Britannic s-au scufundat

La acea vreme, ea tocmai jucase alături de Leonardo DiCaprio în „Romeo şi Julieta‟. De aceea, nu a vrut să apară în filme consecutive cu Leonardo DiCaprio, care l-a interpretat pe Jack Dawson. Nu că ar fi fost ceva în neregulă cu DiCaprio în mod special, dar ea nu a vrut să se asocieze prea mult cu un singur actor.Recente

Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg
5 nativi cu fler de antreprenor Sursa foto shutterstock 1407802490 jpg
Targul de Craciun Planeta Craciun jpeg