Ce melodie și-a dorit Meghan Markle la nunta cu Harry. Alegerile muzicale au fost neașteptate

Nunta fostei actrițe, Meghan Markle, cu nepotul Elisabetei a II-a, Harry, a fost probabil unul dintre cele mai importante evenimente ale anului 2018. Se pare că și atmosfera de la petrecere a fost pe măsura așteptărilor, doarece persoanele aflate la eveniment au dansat pe cele mai apreciate melodii. Iată care au fost preferatele invitaților!

image

Așa cum era de așteptat, faimoasa ceremonie, urmărită de milioane de oameni din întreaga lume, a bifat toate așteptările, fiind organizată în cel mai mic detaliu. Potrivit brides.com, se estimează că nunta lui Meghan cu Harry ar fi costat aproximativ 45 de milioane de dolari. Acestea fiind spuse, Familia Regală a plătit sume mari pentru decor, pentru slujba religioasă, pentru decorațiuni, dar și pentru zona digitală și media. În preț, au intrat inclusiv pregătirile pentru petrecerea mult așteptată, la care au participat vedete precum Serena Willims, David și Victoria Beckham, Barack și Michelle Obama, Elton John, Familia regală a Spaniei, iar lista poate continua…

image

Idris Elba, DJ pentru Meghan și Harry 

Printre invitați s-a aflat și actorul Idris Elba, cel care s-a remarcat și în calitate de DJ la petrecere. La aproape patru ani de la eveniment, actorul a spus care au fost piesele cu care i-a impresionat pe cei aflați acolo. Una dintre ele, este hit-ul pop, din 1987, al lui Whitney Huston, „I Wanna Dance With Somebody‟. 

Dr. Dre, alegerea lui Meghan Markle 

O altă piesă pe care invitații au dansat a fost „Still D.R.E.‟, din 1999, a lui Dr. Dre. „Această piesă a fost alegerea lui Meghan‟, a spus Idris Elba. Videoclipul melodiei a atins 1 miliard de vizualizări pe Youtube, după ce Dr. Dre și artistul Snoop Dogg au apărut pe scena Super Bowl, alături de Mary J. Blige, Eminem, Kendrick Lamar și 50 Cent. 

Idris Elba nu a fost singura celebritate de la petrecere care a întreținut atmosfera. Potrivit „People”, la un moment dat, George Clooney „a sărit în spatele barului și a pregătit băuturi pentru oaspeți‟.

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: Youtube Recente

Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg