Ce cadouri primesc nominalizații la Oscar. Mâine dimineața aflăm câștigătorii!

Fie că vor câștiga sau nu marele premiu, nominalizații la Oscar nu pleacă acasă cu mâna goală. Li s-au pregătit nișta cadouri speciale…

image

Cei nominalizați la diverse categorii de la Oscar vor primi punguța de cadouri intitulată „Toată lumea câștigă”, în valoare de 180.000 de dolari. Punguțele au fost realizate de compania de marketing în showbiz, Distinctive Assets, și au fost create astfel încât să răsfețe posesorul, să-l uimească și să-l inspire.

Ce surprize li s-au pregătit nominalizaților la Oscar?

În primul rând, o călătorie de lux, all-inclusiv, în Suedia, apoi vor avea parte de gama completă a produselor de îngrijire la pielii Miage și… o evadare într-o vilă privată în St. Barts. „Darurile noastre se știe că sunt amuzante, fabuloase și unice, însă sunt menite și să ajute afaceri mici, companii deținute de minorități și femei de afaceri ce dețin firme caritabile. Așadar practicăm marketingul cu o misiune printre vedetele de la Hollywood”, a ținut să explice Lash Fary, fondatoarea Distinctive Assets.

Pe lângă evadarea luxoasă din Suedia, cu un anturaj de până la 10 oameni, oferită de Chalet Zermatt Peak, cele șapte zile petrecute într-un retreat holistic de wellness, oferite de Golden Door, și cele trei zile petrecute în vila din Saint-Barth Paradise, mai multe obicte mai accesibile ca preț sunt incluse în punga cu cadouri. Acestea sunt de la rucsaci la amesteguri gata făcute de cockteiluri delicioase.

Mai mult, nominalizații la premiile Academiei Americane de Film vor pleca acasă cu accesorii de lux de bucătărie de la THOR și nu mai puțin de 10.000 de mese donate pentru a îi sprijini pe cei de la PETA.

În plus, acetia vor beneficia de produsele de îngrijire a pielii pentru bărbați, de la Adonis Arcana,  de tequila Antigua Cruz făcută din agave pure, Gin Bothy și blenderul BlendQuik. De asemenea, nominalizții vor putea apela la microneedling Potenza RF de la Cynosure, vor avea perne din mătase, de la Blush Silks, un aparat cu lumină roșie pentru terapie cu așa ceva, rujuri, tonice și serumuri pentru față și întregul corp.

Cu alte cuvinte, există un premiu de consolare și pentru cei care nu vor câștiga mult râvnita statuetă de aur la noapte!

foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg