Ce dietă ţine Misha pentru a arăta perfect: "Acum am 55 de kilograme şi vreau să ajung la 49, 50 maximum"

1 misha 1 jpg jpeg

Este artistă, are un succes fulminant în muzica românească, dar pe lângă asta este şi mamă şi îşi face această "meserie" cu mare conştiinciozitate. Misha, căci despre ea este vorba, îşi împarte timpul între carieră şi familie, fiind ori la concerte şi pe scenă, ori la joacă şi acasă, cu fiica sa, Maya.

În ciuda faptului că este mereu pe drumuri, Misha are o siluetă de invidiat şi mărturiseşte că încearcă tot timpul să fie atentă la alimentaţie şi să aibă mese regulate.

Citeşte şi: Cum se menţine Antonia într-o formă fizică de invidiat: ”Lumea crede că trebuie să faci foamea, dar nu e adevărat!”

“Nu am niciun secret pentru silueta mea, încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta şi mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum ţin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Dacă am o zi în care mi-e foarte tare poftă de ceva, mănânc, dar foarte puţin.  La sală nu am mai mers de vreo lună şi jumătate deoarece am avut programul foarte încărcat, a fost şi Maya în vacanţă, mi-a fost puţin mai greu pentru că trebuie s-o iau cu mine. Mai fac acasă zumba cu Maya, iar sala o voi relua când începe ea grădiniţa. Acum am 55 de kilograme şi aş vrea să ajung la 49-50!”, mărturiseşte Misha, potrivit perfecte.ro.

“Nu am un meniu fix, dimineaţa când mă trezesc o pregătesc pe Maya pentru grădiniţă, apoi merg la sală, la studio. O să reluăm curând programul cu grădiniţă. De exemplu, azi am mâncat la mic dejun o salată, la prânz voi mânca sote de ciuperci iar pe seară o supă cremă de legume. Meniul meu este destul de diversificat. Din frigider nu-mi lipsesc niciodată fructele şi legumele!”, mai spune artista pe care o aşteaptă o toamnă plină pentru că lansează noi piese pe care abia aşteaptă să le prezinte fanilor.

Citeşte şi: Raluca Moianu, mândră de fiica ei, care luat locul trei la un concurs de frumuseţe: ”A muncit mult!”

Misha îşi îngrijeşte corpul şi cu ajutorul tratamentelor corporale

"Tratamente corporale îmi fac atât la salon cât şi acasă, de obicei prefer taratmentele cât mai naturale şi în principal pe cele anticelulitice. Look-ul mi-l schimb destul de des, port şi foarte multe peruci şi atunci pot să mi-l schimb zilnic. Cel mai bine totuşi cred că mă simt cu părul lung, deşi am o perioadă de când îl am scurt şi mi-a plăcut foarte mult, de regulă mai mult îmi place atunci când îl am tuns periuţă.  Acum mi-a mai crescut şi nu îi pot da foarte uşor o formă, mi-e cumva dor de părul lung”, a mai adăugat cântăreaţa Recente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg