Ce este tehnica zig-zag în pat? Josephine a lui Napoleon o stăpânea!

Au trăit povestea de dragoste a secolului al XVIII-lea și viața lor sexuală le-a menținut viu interesul în dormitor. Care a fost secretul cuplului Josephine - Napoleon Bonaparte?

image

Marie-Josephe-Rose de Tascher de La Pagerie, rămasă în istorie drept Josephine, și Napoleon Bonaparte au avut o relație explozivă, iar aventurile lor din dormitor au fascinat Franța și nu numai.

Istoricii și publicul larg au fost întotdeauna curioși să descopere ce anume le stârnea atât de mult atracția unul pentru celălalt. Fanii lui Ridley Scott, care urmăresc cu mare plăcere reinterpretarea mariajului lui Napoleon (interpretat de Joaquin Phoenix) și Josephine (rol jucat de Vanessa Kirby), au fost și ei interesați de intriga dintre cele două personaje pregnante din istorie.

Istoricii n-au reușit până acum să descopere în ce consta faimoasa „tehnică zig-zag” a lui Josephine pentru Napoleon. Metoda folosită de împărăteasa franceză în pat l-a fascinat pe împărat chiar și după divorțul lor. Până în prezent, a rămas un mister de nimeni știut.

Revista FEMAIL a acceptat provocarea de-a afla în ce consta „tehnica zig-zag” și l-a întrebat pe expertul sexual Tracey Cox despre ce e vorba. Napoleon era naiv și neexperimentat când venea vorba despre sexul opus, iar Josephine, care avea șase ani mai mult decât el, a schimbat acest lucru la marele cuceritor.

Napoleon își piersduse virginitatea într-un bordel din Paris, abia după a patra încercare, și, după aceea, a avut experiențe intime stângace doar cu prostituate. Josephine l-a introdus în lumea senzualității și i-a făcut cunoștință cu tehnica zig-zag.  

Expertul sexual Tracey Cox ne acordă, în sfârșit, răspunsuri în privința acestei metode de-a provoca plăcere. „Are de-a face cu sexul oral”, a ținut să explice Tracey. Ar fi avut mai mult sens ca el să fi folosit metoda pentru ea, pentru că „mișcările în zig-zag ale limbii pot stimula toate părțile clitorisului”, însă, după cum știm, el nu era… vizionar decât pe câmpul de luptă, nu și în dormitor.

„Poate că ea făcea asta în timp ce-l satisfăcea pe el oral, mutându-și limba din stânga în dreapta pe părțile cele mai sensibile ale penisului, provocând astfel plăceri de nedescris”, a ținut să adauge specialistul.

1 napoleon bonaparte jpg jpeg

Despre Napoleon s-au scris peste 10.000 de cărți, adică una pentru fiecare săptămână de când a murit. Însă prea puțin este cunoscut despre marea iubire a vieții lui.

Cunoscută ca Yeyette în familia sa, Josephine s-a născut în 1713, în Martinique. Ea a stat mai mult în compania celor 300 de sclavi pe care îi avea tatăl ei pe platanție decât cu rudele ei, în copilărie. La 16 ani, s-a măritat cu bogărașul Vicomte Alexandre de Beauharnais, cu toate că nu se plăceau unul pe celălalt deloc, dar mariajul lor n-a contat prea mult în viața ei. Bărbatul care i-a marcat destinul a fost Napoleon Bonaparte.

Prima dată când a făcut dragoste cu Napoleon a fost în 1795, după care el i-a scris ei: „E șapte dimineața. M-am trezit plin de tine, draga și imcomparabila Josephine”. Cucerit complet de ea, Bonaparte a luat-o de soție pe Josephine cu două zile înainte ca el să cucerească Italia, în martie 1796.

Se spune că marele cuceritor prefera ca soția lui să nu se spele înainte de-a fi intimă cu el. „Nu te spăla, vin acasă!”, îi transmitea adesea de la mare distanță, de pe câmpul de luptă. Iar revederile erau tot timpul plin de pasiune între cei doi amorezi.

foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg