Ce explicaţii are soacra Sarah Ferguson despre pozele cu soţul Prinţesei Eugenie petrecând pe iaht, alături de modele topless

1 eugenie si jack jpg jpeg

De obicei, atunci când apar fotografii compromiţătoare cu familia regală, cei implicaţi merg pe principiul „nu te plânge niciodată, nu explica niciodată‟. Cu toate acestea, fosta soţie a Prinţului Andrew, Sarah Ferguson nu respectă această regulă şi a reacţionat când ginerelui ei a apărut în fotografii pe un iaht, petrecând alături de tinere graţioase, îmbrăcate sumar.

În imagini, lângă Jack Brooksbank, soţul Prinţesei Eugenie, apare şi un model topless, care a încins şi mai tare spiritele. Iată ce a spus Sarah despre Jack şi petrecerea la care a participat acesta, în timp ce prinţesa era acasă, având grijă de fiul cuplului.

Imaginile care au fost publicate în presă l-au arătat Brooksbank în plimbări cu barca, înotând şi consumând vin cu modelele Maria Buccellati şi Erica Pelosini, precum şi cu fostul editor al revistei Glamour Rachel Zalis.

Explicaţia din spatele fotografiilor compromiţătoare

Multe sprâncene regale s-au ridicat când au văzut pozele din presă, aşa că soacra lui Jack, Sarah Ferguson, a ţinut să explice întâmplarea cu ginerele ei. „Jack ... este un om cu integritate şi unul dintre preferaţii mei‟, a spus ducesa de York la The One Show, de la BBC One. „Îl numesc, de fapt, James Bond, pentru că este un supererou din cartea mea, un tată grozav, un soţ fabulos şi asta fără să fie în «faţa casei». Îi place întotdeauna să fie în spate”.

Sarah a luat atitudine şi atunci când Daily Mail a publicat fotografiile şi a mers pe un titlu fără să cunoască faptele.

Soacra lui Brooksbank s-a arătat dezamăgită: „Pentru ei să facă această poveste complet inventată... Jack lucrează ca ambasador pentru Casamigos şi doar îşi făcea treaba. Cred că este foarte important să clarificăm acest lucru de dragul lui Jack‟.

Brooksbank este ambasadorul Marii Britanii pentru marca de tequila cofondată de George Clooney, din 2016, şi călătorea pe iaht pentru a participa la Gala de vară UNICEF, sponsorizată de Casamigos.

Ce spune modelul care apare fără sutien lângă Brooksbank

Unul dintre modele şi-a cerut scuze public pentru că a renunţat la sutien cât a fost în prezenţa lui Jack, soţul Prinţesei Eugenie. „De obicei, nu merg niciodată topless, dar sutienul meu s-a udat şi am decis să-l dau jos‟, a declarat Erica Pelosini Leeman pentru Daily Mail. „Ştiu că nu arată bine pentru Jack şi familia sa. M-am simţit foarte rău pentru ei când am văzut imaginile cu el înconjurat de trei femei, şi niciuna nu era soţia lui. I-a determinat pe oameni să facă supoziţii necorespunzătoare şi să ajungă la concluzii şi este foarte dureros că oamenii se gândesc la asta. Îmi pare foarte rău dacă i-am provocat disconfort Prinţesei Eugenie şi lui Jack‟.

Brooksbank şi Prinţesa Eugenie s-au căsătorit pe 12 octombrie 2018, după câţiva ani de întâlniri. Ei au devenit părinţi pentru prima dată în februarie anul acesta.

@Instagram/ canalmuevetetv/ quiencom/thenouraj



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg