Jeff Bridges poartă cu el o fotografie veche de 45 de ani. Ce semnifică?

Starul filmului „The Big Lebowski” a anunțat, în 2020, că are limfom, o formă de cancer a sângelui, iar soția lui este alături de el în lupta cruntă cu boala nemiloasă.

image

Actorul și-a cunoscut jumătatea pe platoul de filmare de la „Rancho Deluxe”, în 1975, și s-a însurat cu femeia vieții lui doi ani mai târziu, în 1977. Și-n ziua de azi, Jeff și Susan Geston formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood și a trecut fix 45 de ani de-atunci, o eternitate pentru starurile din Cetatea Filmului.

Citește și Top cele mai dezamăgitoare atracții turistice din lume. Hollywood, o iluzie

Bridges a fost prezent, cu ceva timp înainte, la o emisiune TV, unde se dusese cu o fotografie veche, pe care o poartă cu el oriunde. Atunci a fost momentul în care actorul a început să povestească din trecutul său…

Amintire de preț

Filma de zor la pelicula „Rancho Deluxe” în Montana, când a zărit-o pe cea care i-a devenit soție. „Trăgeam o secvență cu Sam Waterston și Harry Dean Stanton și nu-mi puteam lua ochii de la această superbă… nici nu știu ce era – menajeră, chelneriță. Oricum nu-mi puteam lua privirea de la ea”, a depănat vedeta amintiri.

Vezi și Ce înseamnă să fii frumoasă? Despre promovări în carieră și reputația proastă a femeilor atrăgătoare

„Frumusețea ei m-a cucerit! Avea ochii învinețiți și nasul spart, însă asemenea nenorocire care era vizibilă pe chipul ei și frumusețea ei, acest contrast m-a fermecat pe loc”, a spus acesta. actorul a descoperit ulterior că rănile frumoasei necunoscute erau cauze de un accident auto în care ea fusese implicată atunci.

Dovada sentimentelor

„De-abia mi-am făcut curaj ca s-o invit în oraș și ea m-a refuzat”, a continuat Jeff povestea lui. „A venit, totuși, la petrecerea de la finalul filmărilor, am dansat împreună, ne-am îndrăgostit reciproc și asta a fost tot!”.

După zece ani de mariaj, actorul a primit o scrisoare de la machiorul de la „Rancho Deluxe”, care i-a spus acestuia că ea făcuse două fotografii atunci când Bridges și Geston s-au întâlnit pentru prima dată. A fost o amintire de preț pentru actor, care poartă acea fotografie cu el peste tot. O ține în portofel, ca semn a sentimentelor pe care le are pentru soția sa chiar și după 45 de ani.

Foto - ShutterstockRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg