Ce glumă e trecută pe mormântul comicului Leslie Nielsen? Ultima lui farsă

Ne-a stârnit râsul în filme precum „Airplane!”, „The Naked Gun”, „Scary Movie” și „Dracula: Dead And Loving It” și, surprinzător sau nu, faimosul comic și-a păstrat umorul chiar și în… viața de apoi. Ce glumă e trecută pe mormântul lui?

image

Născut în Regina, Saskatchewan, Canada, pe 11 februarie 1926, Nielsen și-a descoperit pasiunea pentru actorie după liceu și anul petrecut în Royal Canadian Air Force, când a lucrat la radio. În 1956, s-a mutat la Hollywood, unde și-a început cariera de mare succes.

Rolurile pe care le-a bifat în comedii cu priză la public l-au făcut cunoscut în întreaga lume, însă regretatul actor avea o personalitate adorabilă și amuzantă și-n culise, când nu se afla în fața camerelor de filmat. Toți cei care au lucrat cu el pot depune mărturie în acest sens.

„Avea cu el tot timpul un aparat de tras vânturi și, atunci când i se luau interviuri, avea fața serioasă și deodată se auzea câte un vânt tras. Asta îi plăcea să facă tot timpul, îl amuza teribil reacția celor din jur!”, a declarat regizorul David Zucker.

Actorul David Leisure îl descria pe Leslie ca pe „un virtuoz al vânturilor”, în timp ce colegul său de breală, Davis Hays, spune cu toată sinceritatea: „O, Doamne, sunt atâtea povești cu Leslie Nielsen și aparatul lui de tras vânturi!”. Actorul Lee Bryant e și el de părere că platoul de filmare se transforma adesea într-o „cacafonie a vânturilor”. Cert e că Leslie se amuza făcând astfel de glume chiar și-n ultimii lui ani de viață.

Leslie Nielsen a murit pe 28 noiembrie 2010, la 84 de ani, și a lăsat în urma sa o carieră bogată și amintirea unui om plin de umor, pus tot timpul pe șotii, calități pe care și le-a dorit… nemuritoare. În 1996, celebrul comic a anunțat, în timpul unui interviu, că voia să-i fie scris pe mormânt „Let 'er rip”, un soi de „Dă-i bice!” sau „Fă-ți de cap!”. Iar acest lucru chiar s-a întâmplat! Am primit cu toții o ultimă glumă din partea lui Leslie Nielsen!

Vizitatorii Cimitirului Evergreen din Fort Lauderdale se opresc la mormântul regretatului actor și nu se pot abține să nu râdă la ultima glumă făcută de el. Și, dacă te apucă râsul și nu te mai poți opri după ce citești îndemnul decedatului, ai la dispoziție prin apropiere o bancă, pusă acolo tot în onoarea comicului, pe care scrie: „Ia pauză de fiecare dată când poți!”

Foto - Naked Gun: the Final Insult (1994)



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg