Crescut fără tată, Pierce Brosnan a adoptat copiii soției după ce-și pierduseră tatăl

N-a beneficiat de atenția ambilor părinți în copilărie și-a crescut într-o singurătate chinuitoare. Însă, la maturitate, a dat dovadă de responsabilitate atunci când familia lui avea cel mai mult nevoie de așa ceva.

image

„Eram singurul copil al unei familie destrămate…”, începe să povestească fostul James Bond. „Tata ne-a părăsit destul de repede și eu am întâmpinat dificultăți încă din școală. Nu știam ce să fac. Am plecat din școală cu un teanc de desene în brațe și m-am angajat ca artist comercial”, a continuat actorul să detalieze prima parte a vieții sale.

În 1977, a început să-și caute de lucru în actorie și, în timp ce se chinuia să obțină roluri, și-a întâlnit prima soție, pe Cassandra Harris, prin intermediul unui amic comun. Ea era căsătorită cu altcineva atunci, dar a divorțat și, în 1980, a devenit soția actorului. În 1986, când primul soț al Cassandrei a murit, Brosnan a adoptat copiii pe care acesta îi avea cu Harris. Astfel, Charlotte și Christopher au luat numele Brosnan și au devenit copiii lui, susține USA Today.

„Ne-am înțeles din prima”, a dezvăluit Pierce pentru Nine.com.au. „La început eram Pierce, apoi tata Pierce, după care doar tata. Charlotte și Chris au fost minunați în viața mea!”, a ținut să precizeze starul hollywoodian. Din păcate, fericirea lui n-avea să dureze la nesfârșit…

În 1987, Harris a fost diagnosticată cu cancer ovarian. „Din prima zi, când a primit diagnosticul, am început lupta. Dar nu aveam de-a face cu o tomoră, ci cu ceva ce-i invadase întregul corp al lui Cassie”, a declarat acesta în 2017. „La final, intrase pe dializă. Dializa e cruntă! Într-un final, am zis că e de-ajuns… Și s-a dus foarte liniștită… Oamenii ar trebui să fie lăsați să moară atunci când corpul lor e distrus de boală”, a precizat actorul. Cassandra Harris a murit în 1991, la numai 43 de ani.

Întrebat dacă avea tendințe autodistructive după ce rămăsese văduv, el a răspuns: „Niciodată, pentru că aveam copii, care mă împingeau de la spate să merg mai departe. Nimic în viața asta nu te pregătește pentru ce însemană să treci printr-o boală lungă care se încheie cu moarte. Nimic nu te pregătește să gestionezi acea durere și acele sentimente. Trebuie s-o iei ușurel, fiecare zi la timpul ei...”, a continuat Pierce să explice.

Din păcate, o altă tragedie a apărut în viața lui când fiica lui adoptată, Charlotte, a murit și ea din cauza aceleiași boli, în 2013. „Charlotte a luptat cu cancerul ei cu grație și omenie, curaj și demnitate”, a precizat actorul la acea vreme.

Într-un interviu ulterior, Brosnan a vorbit despre cum s-a simțit după moartea lui Charlotte și a Cassandrei: „Nu văd partea umplută a paharului, credeți-mă! Acea fiară întunecată, melancolică, irlandeză trăiește în mine și-și face simțită prezența din când în când”, a dezvăluit acesta despre depresia sa. „Să privești pe cineva drag cum este tot mai lipsit de viață din cauza acestei boli parșive, acea suferință devine parte din psihicul tău”, conchide vedeta.

Totuși și-a găsit din nou fericirea alături de o femeie pe nume Keely Shaye Smith: „Știu ce însemană văduvia și cum e să iubești din nou. Așa că știu că speranța există și că nu trebuie niciodată renunțat la ea. Dar amintirea lui Cassie și lupta ei cu cancerul nu vor fi niciodată uitate!”, a ținut să spună Pierce Brosnan.

Foto - ShutterstockRecente

Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg