„Cel mai sexy bărbat din lume”, adeptul balsamului de buze. Rutina de îngrijire a lui Chris Evans

Revista „People” tocmai l-a numit „Cel mai sexy bărbat în viață” din anul 2022, iar fanii lui vor să afle cum se îngrijește actorul din filmele Marvel, ce produse nu-i lipsesc din borseta lui de cosmetice.

image

Au trecut demult vremurile în care doar femeile se aranjau. Acum bărbații își rivalizează partenerele la timpul petrecut în baie și la procedurile de înfrumusețare la care se supun adesea. Iar „Cel mai sexy bărbat din lume” nu face excepție! Chris Evans a făcut cunoscute produsele cosmetice fără de care nu poate trăi.

Pentru actorul filmelor de acțiune, simplitatea e sexy! „Mai puțin înseamnă mai mult pentru mine”, a ținut Evans să precizeze în GQ, în 2013. Și de-atunci nu s-au schimbat multe în viața starului hollywoodian care, iată, a fost desemnat „Cel mai sexy bărbat din lume” în 2022.     

„Continui să fac lucrurile așa cum le-am făcut dintotdeauna, adică destul de rudimentar. N-am fost niciodată acel bărbat care să fie adeptul unui număr mare de proceduri de întreținere fizică și produse cosmetice folosite”, a continuat acesta să ne explice.

Actorul care devenise faimos la Hollywood pentru că avea un telefon demodat până în vara acestui an nu ține pasul cu cele mai noi și mai inovatoare proceduri cosmetice și nu-și petrece mult timp aranjându-se înainte de-a ieși din casă.

image

„Vreau să duc o viață ușoară, să nu mă împovărez inutil cu tot felul de lucruri de făcut”, a declarat în InStyle, în 2016. „Îmi plac lucrurile simple, clasice, curate”, a răspuns atunci când a fost întrebat despre produsele cosmetice pe care le folosește zi de zi.

Fanele actorului cu siguranță că au observat tenul impecabil al vedetei și urmăresc cu ardoare fiecare postare de-ale lui în încercare de a-i afla secretele fizicului său impresionant. Ei bine, Chris nu caută produse scumpe, exclusiviste, ci se bazează, de fiecare dată, pe cele pe care le pot găsi americanii chiar la farmacie sau prin magazinele generale.

Cum își menține Chris Evans prospețimea feței, care sunt produsele care nu-i lipsesc niciodată din trusa lui de cosmetice?

image

Actorul are tot timpul la îndemână o cremă hidratantă care nu costă mai mult de 16 dolari, un aparat de ras de la Braun, pe care-l folosește doar când are chef să se bărbierească, un balsam de buze, gel de curățare a tenului, un deodorant obișnuit de la Old Spice, săpunul Dove și un gel de coafat japonez, de la brandul Tancho, de 12 dolari. Vorba lui, totul să fie simplu și ușor, nu?

Foto - Shutterstock, revista People



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg