Ce i-a spus Margot Robbie unui fan surdo-mut prin limbajul semnelor

Le urcăm pe un piedestal și avem impresia că sunt arogante și distanțate de marele public. Dar vedetele au și ele părțile lor bune, fac gesturi care ne surprind plăcut de multe ori.

image

Vedeta filmului „Barbie” apreciază discreția și nu-și dorește să iasă în evidență cu detalii private ale vieții ei. Însă camerele de filmat au surprins-o, zilele trecute, chiar în momentul în care comunica cu un fan într-un mod surprinzător. Margot Robbie a avut o interacțiune cu un admirator de-ai ei surdo-mut, iar filmulețul respectiv a devenit viral pe internet. De ce oare?

Nu se consideră superioară celorlalți și e capabilă să stea de vorbă cu cineva în orice condiții, n-are nevoie de circumstanțe speciale pentru a-și etala felul ei real de-a fi. Actrița de la Hollywood a devenit celebră după ce-a fost lansat filmul ei „The Wolf of Wall Street”, însă faima de care se bucură în prezent nu i s-a urcat la cap. Dimpotrivă. E la fel de mult cu picioarele pe pământ cum a fost înainte de-a deveni un nume celebru la Hollywood.

După succesul filmului „The Wolf of Wall Street”, Robbie și-a dat seama că viața ei era pe cale să se schimbe radical și-a avut un moment de ezitare. „Ceva destul de ciudat se întâmpla atunci și i-am spus mamei că nu prea voiam să accept acest lucru, iar ea mi-a spus că era prea târziu atunci să mă mai retrag din lumina reflectoarelor. Așa că am mers înainte”, a dezvăluit vedeta în Insider.

Dar celebritatea n-a schimbat-o pe actrița cu suflet mare. Cel puțin asta se poate vedea în video-ul care circulă acum online, în care Margot nu numai că s-a pozat cu unul dintre fanii ei, dar a și comunicat cu acesta prin limbajul semnelor. Robbie i-a spus acestuia „Mă bucur să te întâlnesc!”, spre încântarea celor prezenți, dar și a restului admiratorilor vedetei, care au postat filmulețul cu idolul lor pe internet, iar acesta a devenit, la scurt timp, viral pe YouTube.  

„Încântarea care se citește pe chipul ei când și-a dat seama că poate comunica cu acel fan surdo-mut ne arată tututor ce fel de om este”, susține un fan de-ai lui Robbie Margot. „Una e să fii actriță de succes, să fii vedetă nominalizată la Oscar, și alta e să rămâi un om de valoare în zilele noastre. E ceva rar întâlnit!”, a completat alt admirator de-ai vedetei.

„N-a ezitat deloc și l-a făcut să se simtă special pe acel fan al ei. Ce drăguț din partea ei!”, a conchis altcineva. Numai cuvinte bune la adresa actriței al cărei nume este acum pe buzele tuturor în urma succesului fulminant pe care l-a avut cel mai recent film al ei, „Barbie”.

foto - ShutterstockRecente

Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg
Afis KHS 2023 jpg
Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Piatra lunii in care te ai nascut iti spune care este cea mai mare calitate a ta Sursa foto shutterstock 349829447 jpg