Billy Bob Thornton a înșelat-o pe Angelina Jolie cu Halle Berry? „Am atins-o!”

Când Angelina Jolie și Billy Bob Thornton au devenit un cuplu, el a părăsit-o pe actrița Laura Dern pentru superba actriță. Apoi, în timpul mariajului actorului cu Jolie, a apărut cumva și Halle Berry?

image

În timp ce lucra de zor la filmul „Pushing Tin”, Billy Bob a întâlnit-o pe Angelina Jolie. Pelicula a fost un eșec la box ofiice, dar lui Thornton nici că i-a păsat – se îndrăgostise de Angelina Jolie și nu-l mai interesa nimic altceva pe lume. A părăsit-o pe Laura Dern, cu care plănuia până atunci să ajungă la altar, și și-a văzut mai departe de relația lui fierbinte cu una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cei doi actori și-au unit destinele în 2000, moment în care vedetele erau îndrăgostite până peste cap una de alta. Daar fericirea lor conjugală pare că n-a ținut mult…

Aparițiile celor doi soți în fața camerelor erau cât se poate de spontane și de lăudabile, Angelina și Billy Bob părând foarte fericiți împreună. Însă, în 2013, actorul a dezvăluit presei că tensiunile au apărut între ei la scurt timp de la nuntă.

La numai un an de la unirea destinelor celor două vedete, Billy Bon Thornton s-a apucat să filmeze „Monster's Ball”, împreună cu altă actriță superbă de la Hollywood. Și se pare că frumoasa femeie de culoare s-a înfiripat între cei doi soți fără să-și propună măcar acest lucru.

După cum le explica actorul celor de la The Sun, meseria de actor poate afecta viața de familie. Motivul pentru care se poate întâmpla asta e că, în astfel de domeniu, deplasările sunt numeroase, iar tentațiile… de asemenea! Thornton și Jolie lucrau fiecare în locuri diferite de lume, lucru care făcea dificilă coabitarea. „Dacă ești actor și, chiar dacă faci un film Disney sau pui voce pe desene animate, poți fi plecat de-acasă și șase luni”, a declarat acesta.

image

Deplasările lui Billy Bob au devenit o problemă reală pentru actor chiar în timpul filmărilor de la „Monster's Ball”. Chiar dacă Angelina Jolie a fost considerată dintotdeauna cea mai frumoasă femeie de la Hollywood, ea a devenit geloasă pe Halle Berry.

La filmări, Thornton și colega sa de platou au avut de tras o secvență de sex destul de explicită, care a cauzat multe probleme în mariajul actorului. „Halle e una dintre cele mai frumoase femei din lume și eu vorbeam cu soția mea la telefon, care mă întreba ce făcusem pe ziua respectivă. «A, păi, am făcut o secvență de sex cu Halle Berry!», i-am răspuns. Și, când m-a întrebat dacă am atins-o, i-au spus: «Da, am atins-o. A trebuit s-o ating, așa a fost secvența!».”

image

„Dacă te aflii la sute de kilometri de casă și simulezi sexul cu o femeie frumoasă devine totul foarte dificil în căsnicie!”, a conchis Thornton. N-a contat că totul s-a întâmplat conform unui scenariu și Billy nu și-a dorit să formeze un cuplu cu Berry în viața reală. Angelina a explodat pur și simplu!

Totuși de ce să se supere Jolie atât de mult pe simplul fapt că soțul ei își făcea meseria?! E posibil ca el să fi făcut mai mult de-atât… să fi încercat și chiar să fi reușit să se apropie de Halle Berry și în culise. Iar Angelina să fi aflat de toată tărășenia.

Inutil să mai spunem că cei doi actori au divorțat. Halle Berry să fi cauzat despărțirea? Asemenea lucru rămâne un mister și-n ziua de azi. În 2018, Billy Bob a încercat să ofere o explicație a faptului că mariajul lui cu Angelina Jolie a făcut implozie.

„Aveam stiluri diferite de viață. Ea avea un stil de viață global, pe când al meu era… agorafobic. Așa că acesta este singurul motiv pentru care nu mai suntem împreună. Voiam fiecare altceva”, a conchis acesta. Iar fosta lui parteneră de viață a confirmat spusele actorului: „Luaserăm fiecare căi diferite în viață și, într-o bună zi, ne-am trezit că nu mai aveam ce să ne spunem unul altuia”, a declarat Jolie în 2005, în Vanity Fair.

Poate pentru că și-au spus reciproc prea multe? Poate pentru că Angelina i-a reproșat soțului infidelitatea și apoi s-a resemnat că mariajul lor s-a încheiat?! Probabil că nu vom afla niciodată dacă a existat cu adevărat sau nu un triunghi amoros între Angelina Jolie, Billy Bob Thornton și Halle Berry!

Foto - Shutterstock



Recente

Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg