Ce înseamnă „verificările MeToo”? Janet Jackson și Beyonce le-au implementat

Sora regretatului Michael Jackson are o veste bună pentru publicul ei și una mai puțin bună pentru cei din echipa ei care au un trecut problematic. Despre ce e vorba?

image

Janet se întoarce pe scenă pentru prima dată după turneul aniversar din 2019, când serba 30 de ani de la lansarea albumului și începerea turneului „Rhythm Nation”, însă nu oricum, ci îndeplinind o condiție importantă pentru ea.

Janet Jackson își va începe turneul mondial „Together Again” și, pentru acest lucru, s-a inspirat de la colega ei de breaslă, Beyonce. Ce face ca ea? În iulie 2022, Beyonce a anunțat că implementează „verificările MeToo” pentru toți producătorii și colaborării din turneul ei, după ce un fost colaborator de-ai ei fusese arestat pentru agresiune sexuală în 2020.

Impresionată de măsurile luate de Beyonce, cântăreața de 56 de ani a luat exemplul colegei sale de breaslă și a dezvăluit că va avea și ea reguli stricte pentru concertele pe care le organizează începând cu luna aprilie a anului în curs. Publicația „The Sun” susține că biletele s-au pus deja în vânzare, conform celor anunțate de Jackson pe pagina ei de Instagram.

„Verificările îi au în vedere pe toți, de la dansatori și membrii ai trupei sale, la echipă și angajații care colaborează cu Janet, pentru a determina dacă vreunul dintre ai are vreun trecut de abuzator”, a dezvăluit o sursă pentru tabloidul sus menționat.

„Nu e ieftin să faci așa ceva, dar e mai important pentru ea și cei apropiați ei să fie creat un mediu sigur și plăcut de lucru decât să se scoată profit”, a continuat să explice sursa cu pricina. „Jackson își dorește un mediu de lucru care să nu fie toxic pentru toți cei cu care muncește și, implementând aceste verificări încă de la început, se elimină asemenea riscuri”, a continuat sursa.

Este de așteptat ca turneul „Together Again” să genereze un profit de peste 70 de milioane de lire sterline și, la un eveniment de asemenea calibru, e de preferat ca niciun scandal să nu izbucnească.  

Janet Jackson și-a anunțat turneul în decembrie și va începe la Hard Rock Live în Hollywood, Florida, pe 14 aprilie 2023. Turneul va avea 40 de concerte în Statele Unite, mai exact în Atlanta, Nashville, New York City, Toronto, Detroit, Houston și Los Angeles.

Foto - Shutterstock



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg