Ce mai face interpretul italian Nino D'Angelo. Iată cum dansează pe ritmurile piesei Jerusalema, la 63 de ani

1 nino d angelo cantaret napoletan jpg jpeg

Artistul napoletan Nino D'Angelo a devenit cunoscut publicului român, mai ales după recitalul de la Cerbul de Aur şi concertul de la Sala Palatului din 2004. Melodia sa ,,Senza giacca e cravatta” a făcut furori în cluburile din ţară în acea perioadă.

Puţini ştiu că pe lângă muzică, Nino D'Angelo a excelat şi în alte domenii artistice. El mai este şi actor, regizor de film şi scenarist. La cei 63 de ani, cântăreţul are o formă fizică bună şi îi distrează pe fanii săi cu filmuleţe haioase pe contul său de Instagram. Recent, a răspuns provocării de a dansa pe ritmurile piesei Jerusalema, devenită virală pe Internet.

        View this post on Instagram                   Repost....Oramai si balla solo jerusalema.😂😂😂😂😂😂😂 A post shared by Nino D'Angelo (@nino.dangelofficial) on Aug 21, 2020 at 1:24pm PDT

Repost....Oramai si balla solo jerusalema.😂😂😂😂😂😂😂

A post shared by Nino D'Angelo (@nino.dangelofficial) on

Mai citeşte şi: Dorian Popa l-a făcut celebru pe „Cheluţu“. I-a dedicat o piesă care a devenit virală pe Internet

Acum câţiva ani, la orice post de radio românesc auzeam vocea inconfundabilă a lui Nino D’Angelo, care îşi cânta trecutul nefericit în piesa „Senza giacca e cravatta“, adică fără sacou şi fără cravată, un om simplu, care a reuşit să-şi croiască un drum în viaţă, trecând prin sacrificii. Artistul, pe numele său real Gaetano D'Angelo, nu a avut o copilărie uşoară. El se naşte într-o familie săracă şi este nevoit să renunţe la studii pentru a-şi ajuta părinţii. Mai târziu, adunând ceva bani, îşi lansează albumul de debut „A Storia Mia”, care a avut un succes instantaneu, mai ales în Sicilia, unde este foate apreciat. 

Artistul s-a căsătorit la doar 22 de ani cu Annamaria, femeia care i-a dăruit doi băieţi – Antonio şi Vincenzo. Cuplul a sărbătorit recent 41 de ani de căsnicie.

În anul 2019, Nino D'Angelo a revenit la Festivalul SANREMO, însoţit de tânărul Livio Cori, cu piesa „O altă lumină” , care a fost foarte bine primită de public.

Printre hit-urile sale de success se numără Nu jeans e 'na maglietta, Jammo jà, Jesce Sole, Mari, Per sempre tua sarò şi altele.

Sursa foto: Instagram/ nino.dangelofficial, ninodangelo.com



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg