Cel mai „tulburător‟ moment din cariera lui Hilary Duff. Rivala ei, Lindsay Lohan, a fost de faţă când s-a întâmplat

1 hilary duff jpg jpeg

Fosta vedetă Disney, Hilary Duff, se bucură de mare succes, încă din adolescenţă. În ciuda faptului că artista a reuşit de mică să fie stăpână pe forţele proprii, viaţa ei nu a fost lipsită de incidente stânjenitoare. O şedinţă foto i-a cauzat stări incredibile de anxietate…

Cântăreaţa şi actriţa, Hilary Duff, în vârstă de 34 de ani, se mândreşte cu o carieră lungă şi frumoasă. Ea a strălucit pe marile şi micile ecrane, începând de la apariţia în „Lizzie McGuire‟ şi la obţinerea unui rol principal din comedia „How I Met Your Father‟, până la interpretarea marilor sale hit-uri, precum: „So Yesterday‟ sau „Fly‟. 

La fel ca alte vedete care şi-au început carierele de mici, Hilary s-a confruntat cu episoade de anxietate. Unul dintre ele i-a rămas tipărit în minte şi nu a ezistat să vorbească despre el. Multe celebrităţi erau de faţă atunci când s-a întâmplat...

Iubirile din trecut, mărul discordiei?

Hilary Duff spune că o şedinţă foto celebră pentru publicaţia „Vanity Fair‟ a fost unul dintre cele mai tulburătoare momente din viaţa ei.

Ea a pozat alături de vedete celebre, precum: Linsday Lohan, Mandy Moore, Amanda Bynes, Mary-Kate şi Ashley Olsen, Alexis Bledel, Evan Rachel Wood, Lindsay Lohan şi Raven Symone.

Coperta se intitulează „It’s Totally Raining Teens‟ şi a fost realizată de către fotograful de modă Mark Seliger. Acel moment a reprezentat un pas important din cariera artistei, însă şi un moment stresant: „Era grozav, dar a fost o zi foarte stresantă, care mi-a provocat anxietate‟, a declarat ea, potrivit „Mirror‟.

Se spune că în timpul şedinţei foto, Hilary şi Lindsay ar fi avut o ceartă, din cauza unor „foşti iubiţi comuni‟. Cearta ar fi fost amplificată şi de faptul că Hilary tocmai se despărţise de Aaron Carter şi nu era într-o formă psihică tocmai bună.

În prezent, vedeta trăieşte o poveste frumoasă de iubire cu soţul său, Matthew Koma, alături de care s-a căsătorit, la finalul anului 2019, în cadrul unei ceremonii secrete. Cei doi au împreună două fetiţe - pe Banks şi pe Mae.

Hilary mai are un băieţel, pe nume Luca, din fostul mariaj cu jucătorul de hockey, Mike Comrie.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg