Ce moştenesc membrii familiei regale după prinţul Philip? Cine primeşte titlul, cine ia banii sau poneii

1 louise jpg jpeg

Familia regală a anunţat, la 9 aprilie 2021, că prinţul Philip a trecut în nefiinţă, cu două luni înainte să împlinească vârsta de 100 de ani. După funeraliile care s-au petrecut la 17 aprilie, sursele apropiate casei regale au început să dezvăluie indicii despre cine moşteneşte avuţiile Ducelui de Edinburg.

În aceea ce priveşte titlul de duce, este ştiut de ani buni că titlul lui Philip îi va reveni fiului său cel mai mic, Edward. Cu toate acestea, informaţiile apărute în presa locală, în WalesOnline, au dat naştere la confuzii cu privire la momentul când Edward va prelua titlul. Dilema este legată de faptul că titlul va fi preluat când prinţul Charles va urca pe tron, în locul reginei. Cu toate acestea, prinţul Edward şi-a asumat o serie de atribuţii, provenite din partea tatălui său, Philip, după cee acesta s-a retras din viaţa publică, în anul 2017. De asemenea, Edward este administrator şi preşedinte al premiului internaţional „The Duke of Edinburgh‟.

Ce primeşte regina Elisabeta a II-a

Cea mai mare parte a proprietăţii prinţului Philip va merge la soţia sa, regina Angliei, cu care a avut o căsătorie de 73 de ani. David McClure, care a scris cartea despre finanţele monarhului, intitulată „The Queen’s True Worth‟, a declarat pentru iNews: „Cea mai eficientă modalitate este ca soţia să îl moştenească pe soţ. În acest fel, nu ar exista nicio taxă suplimentară de plătit, mai ales că regina este scutită de plătitul taxelor. După decesul ei, când averea va fi moştenită de prinţul Charles, moştenirea va fi supusă aceluiaşi regim special de scutire la taxe‟.

Poneii lui Philip merg la...

Potrivit Express, Lady Louise Windsor, fiica prinţului Edward şi a contesei de Wessex, va primi poneii iubiţi ai lui bunicului Philip.

Pe Louise şi bunicul ei îi lega nu doar dragostea pentru ponei, ci şi pentru condusul autovehiculor. În dimineaţa morţii lui Philip, Louise a fost văzută deplasându-se cu trăsura lui cu ponei, în jurul castelului Windsor, într-un tribut emoţionant adus ducelui.

        View this post on Instagram                       A post shared by Royal-Baby.it (@royalbaby.it)

A post shared by Royal-Baby.it (@royalbaby.it)

@InstagramRecente

Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg