Ce n-au voie să mănânce membrii Familiei Regale a Marii Britanii? Obiceiurile lor culinare par ciudate pentru restul lumii

1 95742409 814845839004028 249756379171684472 n jpg jpeg

Traiul printre cei din Familia Regală presupune acceptarea unor reguli cum ar fi neutralitatea politică, dar şi a unor obiceiuri culinare. Membrii ei sunt nevoiţi şi să respecte interdicţia de a nu consuma anumite alimente.

Fostul bucătar de la Palatul Buckingham, Darren McGrady, a declarat pentru publicaţia „Food and Wine‟ în ce constă, în linii mari, meniul Reginei Angliei, ceea ce îi este permis şi ce nu, precum şi câteva dintre deprinderile de la masă ale membrilor Familiei Regale.

Preferinţele culinare ale Reginei Angliei

La micul dejun, Regina Elisabeta a II-a alege cereale, un ou fiert şi o ceaşcă de ceai. La prânz,dacă mănâncă singură, are porţii mici de legume cu carne de pasăre sau peşte. În caz contrar, are o masă cu patru feluri, care începe cu o salată. Îi place să mănânce vânat, de aceea acest tip de carne nu lipseşte.

La ceaiul de după-amiază, regina a înlocuit cele câteva felii de tort pe care le avea cândva cu sandvişuri. Regina îşi ia ceaiul fără zahăr.

Familiei Regale i se interzice acest aliment!

Din cauza faptului că Familia Regală are de obicei multe întâlniri de-a lungul zilei, nu li se permite să mănânce usturoi. Din fericire, regina nu a preferat niciodată usturoiul.

Pastele nu sunt interzise, dar sunt rezervate pentru ocazii speciale. Acelaşi lucru este valabil şi pentru cartofi şi orez.

Mai mult, le este interzis să mănânce cu mâinile. La mesele importante este ceva de înţeles, dar se pare că îşi mănâncă şi toate fructele cu ajutorul tacâmurilor. Se pare că strugurii sunt serviţi mai des, deoarece sunt uşor de consumat. Regula de a nu mânca cu mâinile se aplică şi în cazul burgerilor care trebuie aduşi la masă fără chifle, pentru a putea fi tăiaţi cu cuţitul şi furculiţa.

FOTO: InstagramRecente

Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg