Ce nu ştiai despre Adele, de la formaţia preferată în copilărie până la cum îşi alege numele albumelor muzicale

1 106462096 974917929623637 633745752565312898 n jpg jpeg

Sunt mult lucruri de descoperit la Adele. Cântăreaţă şi compozitor distins cu 15 premii Grammy, Adele a avut ceva de transmis lumii întregi, încă de la primele piese muzicale lansate. Vocea ei s-a întipărit în mintea colctivă, iar fanii au început să o iubească, chiar şi cu cele 50 de kilograme în plus.

Cu toate că muzica ei a fost considerată greu de digerat şi emoţională, presa şi mulţi dintre cei care o ascultă au comparat-o cu Kate Perry, Lady Gaga şi alte nume importante din muzica pop. Însă când zici Adele, în numele ei de scenă (numele întreg: Adele Laurie Blue Adkins) nu mai încape nicio comparaţie. În ultimul an, artista a făcut schimbări majore în ceea ce priveşte aspectul ei, iar sportul a ajutat-o în acest sens. Adele nu se consideră un fan înfocat al sălii de fitness sau al mişcării în general, dar este conştientă că sportul a fost unul dintre secretele care i-au schimbat înfăţişarea.

De ce nu se uită în oglindă când ridică greutăţi

Spre deosebire de alte celebrităţi, Adele spune că, pentru ea, sala de fitness nu este un loc de evadare şi de relaxare, ci o treabă de facut şi de luat în serios. Nu este genul care fentează mersul la sală, scrie thethings.com, pentru că nu îi stă în caracter, iar acolo preferă să ridice greutăţi. Evită însă oglinzile, pentru că nu îi plac vasele de sânge de la nivelul feţei, care par că explodează pe chip.

Îi apreciază mai mult pe cei care o contrazic, decât pe cei care o aprobă

Celebrităţile au de-a face cu o mulţime de oameni din anturajul artistic, cei mai mulţi îndeplinind rolul de zâne care împlinesc dorinţele personajului principal. În acest caz, Adele îi preferă pe cei care nu se sfiesc să îi spună adevărul în faţă şi chiar să o contrazică, în detrimentul celor care spun da la orice.

În 2015 a renunţat la fumat

Adele a suferit o operaţie la corzile vocale în anul 2011, ceea ce i-a provocat foarte mult stres din punct de vedere al carierei. Nu după mulţi ani, adică în 2015, a decis să renunţe definitiv la obiceiul de a fuma, pentru a-şi proteja vocea şi sănătatea.

A crescut pe muzica celor de la The Spice Girls

Pentru că i-a marcat copilăria, una dintre cele mai mari influenţe muzicale ale lui Adele ar trebui să fie trupa The Spice Girls – grupul de muzică pop englezesc, format din Mel B, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Geri Halliwell şi Victoria Beckham. Acestea erau cunoscute după poreclele Scary Spice, Sporty Spice, Baby Spice, Posh Spice şi Ginger Spice. Adele a recunoscut în câteva interviuri că grupul de fete i-a plăcut de mică şi că a considerat mereu că muzică lor este distractivă şi atrăgătoare.

Numele albumelor sale coincide cu vârsta

În caz că nu ştiai, titlurile albumelor sale muzicale indică vârsta când Adele a scris versurile. Astfel, are un album numit 19, pentru că a scris toate versurile pentru el când avea 19 ani. Albumul 21 urmează acelaşi tipar şi la fel şi 25.

@Instagram



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg