Ce se întâmplă cu Vin Diesel? Vecinii i-au zis starului din „Fast & Furious‟ că nu sunt o ameninţare pentru el

2 shutterstock 1129087241 jpg jpeg

Cu o avere de aproximativ 200 de milioane de dolari, Vin Diesel deţine multe proprietăţi scumpe în întreaga lume. Mulţi fani şi-ar dori să stea în acelaşi cartier cu starul din Fast & Furious şi să îl vadă zilnic, dar se pare că, în realitate, Diesel este fi o adevărată piedică pentru vecini.

Este apreciat de sute de mii de fani, dar nu şi de vecinii lui! Vin Diesel trece prin momente tensionate cu persoanele din carierul lui. Actorul s-a hotărât să închirieze una dintre locuinţele luxoase din Republica Dominicană, iar vecinii s-au plâns de cele 12 gărzi de corp, pe care Vin Diesel le-a angajat să îi protejeze proprietatea luxoasă.

Vin Diesel are pretenţii abuzive?

Vecinii lui Vin Diesel nu sunt de acord cu numeroasele găzi de corp care le înconjoară cartierul. Ei consideră că în comunitatea lor privată prezenţa gardienilor este „abuzivă‟ şi „absurdă‟. Unul dintre vecini şi-a luat inima în dinţi şi i-a scris câteva rânduri lui Diesel: „De câteva săptămâni am văzut personal şi am auzit şi de la vecinii proprietari cum oamenii de securitate înconjoară abuziv casele şi plaja noastră. Ne-au interogat şi ne-au blocat strada cu cinci sau şase SUV-uri. În această comunitate nimeni nu este o ameninţare pentru tine sau pentru oricine altcineva care ne vizitează. Suntem obişnuiţi să vedem multe vedete ca tine, dar care nu şi-au impus propriile reguli personale şi de arbitrare în timp ce înalcă traiul paşnic al nostru, al proprietarilor de case şi al oaspeţilor noştri‟, i-a scris unul dintre vecini. Totodată, bărbatul a mărturisit că echipa lui Diesel ar fi blocat pietonii şi traficul, astfel încât cei trei copii ai săi să meargă liberi cu bicicleta pe stradă, în ziua de Paşte.

Unul dintre apropiaţii lui Diesel a declarat pentru TMZ.com că vedeta nu a intenţionat niciodată să îşi deranjeze vecinii şi s-a înţeles bine cu localnicii în cei 20 de ani de vizite în Republica Dominicană. Sursa a menţionat că agenţii de securitate sunt de fapt o mişcare făcută de Diesel pentru a angaja oameni în zonă.

1 casa lui vin diesel jpg jpeg

(Vila exclusivistă a lui Vin Diesel din Republica Dominicană)

Sursă foto: Arhivă/Pinterest  Recente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg