Ce se întâmplă cu Vin Diesel? Vecinii i-au zis starului din „Fast & Furious‟ că nu sunt o ameninţare pentru el

2 shutterstock 1129087241 jpg jpeg

Cu o avere de aproximativ 200 de milioane de dolari, Vin Diesel deţine multe proprietăţi scumpe în întreaga lume. Mulţi fani şi-ar dori să stea în acelaşi cartier cu starul din Fast & Furious şi să îl vadă zilnic, dar se pare că, în realitate, Diesel este fi o adevărată piedică pentru vecini.

Este apreciat de sute de mii de fani, dar nu şi de vecinii lui! Vin Diesel trece prin momente tensionate cu persoanele din carierul lui. Actorul s-a hotărât să închirieze una dintre locuinţele luxoase din Republica Dominicană, iar vecinii s-au plâns de cele 12 gărzi de corp, pe care Vin Diesel le-a angajat să îi protejeze proprietatea luxoasă.

Vin Diesel are pretenţii abuzive?

Vecinii lui Vin Diesel nu sunt de acord cu numeroasele găzi de corp care le înconjoară cartierul. Ei consideră că în comunitatea lor privată prezenţa gardienilor este „abuzivă‟ şi „absurdă‟. Unul dintre vecini şi-a luat inima în dinţi şi i-a scris câteva rânduri lui Diesel: „De câteva săptămâni am văzut personal şi am auzit şi de la vecinii proprietari cum oamenii de securitate înconjoară abuziv casele şi plaja noastră. Ne-au interogat şi ne-au blocat strada cu cinci sau şase SUV-uri. În această comunitate nimeni nu este o ameninţare pentru tine sau pentru oricine altcineva care ne vizitează. Suntem obişnuiţi să vedem multe vedete ca tine, dar care nu şi-au impus propriile reguli personale şi de arbitrare în timp ce înalcă traiul paşnic al nostru, al proprietarilor de case şi al oaspeţilor noştri‟, i-a scris unul dintre vecini. Totodată, bărbatul a mărturisit că echipa lui Diesel ar fi blocat pietonii şi traficul, astfel încât cei trei copii ai săi să meargă liberi cu bicicleta pe stradă, în ziua de Paşte.

Unul dintre apropiaţii lui Diesel a declarat pentru TMZ.com că vedeta nu a intenţionat niciodată să îşi deranjeze vecinii şi s-a înţeles bine cu localnicii în cei 20 de ani de vizite în Republica Dominicană. Sursa a menţionat că agenţii de securitate sunt de fapt o mişcare făcută de Diesel pentru a angaja oameni în zonă.

1 casa lui vin diesel jpg jpeg

(Vila exclusivistă a lui Vin Diesel din Republica Dominicană)

Sursă foto: Arhivă/Pinterest  Recente

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg