Ce spun şi ce gândesc, de fapt, bărbaţii

1 66121 original jpg jpeg

Se întâmplă ca replicile bărbaţilor să ne pună pe jar, căci ne tot întrebăm „oare ce a vrut să zică?“. Întoarcem problema pe toate părţile, ba chiar ne întrebăm şi prietenelor, în căuatarea adevărului din spatele afirmaţiilor partenerilor noştri.

Când spun:„Trebuie să vorbim“

O afirmaţie care sădeşte panica,atunci când este rostită de partener,este „trebuie să vorbim!“. Asta se întâmplă pentru că în acele momente femeile se gândesc la ceea ce este mai rău. „Dacă mi-a zis asta,sigur vrea să ne despărţim“,îţi spui tu. Ei bine,nu este chiar aşa.

„De obicei,când îi zic acest lucru înseamnă că am ceva serios să-i transmit. Este fraza pe care o folosesc când am ceva important să-i comunic persoanei de lângă mine. De cele mai multe ori folsoesc această replică la telefon,îi spun că avem de vorbit,iar asta înseamnă că trebuie să se pregătească pentru o discuţie serioasă. Poate fi vorba despre ceva legat atât de serviciu,cât şi de relaţia de cuplu. Nu trebuie însă să se gândească la ce este mai rău“,spune Eris N. (30 de ani),din Bucureşti.

Când spun:„Vai,dragă,ce bine îţi vine rochia asta!“ (uitându-se intens la tine)

O femeie are,adesea,puţină încredere în vorbele partenerului,mai ales când aceasta îi cere părerea în legătură cu vestimentaţia aleasă. Însă,în realitate,lucrurile nu stau chiar aşa:„Când prietena mea mă întreabă cum îi vine o rochie,o fustă sau o bluză,sunt întotdeauna sincer cu ea. Dacă îi stă bine,nu ezit să o laud pentru asta,iar dacă nu o pune în evidenţă,îi spun acest lucru şi îi sugerez să se îmbrace cu altceva”,povesteşte Ionuţ Pascu  (29 de ani),din Galaţi.

Când spun:„Te iubesc!“

Dacă partenerul îţi face o declaraţie de dragoste,se poate întâmpla să să crezi că îţi ascunde ceva sau a făcut o greşeală şi se simte cu musca pe căciulă. În loc să te gândeşti la asta,ia cele două cuvinte ca atare,că sunt o declaraţie de dragoste,fără alte înţelesuri ascunse.„Când îi spun te iubesc soţiei mele este o dovadă de iubire pentru ea,vreau să îi arăt că ea este cea care mă face fericit,pentru că este persoana care mă face să mă simt împlinit. Nu spun niciodată te iubesc ca să mă ierte pentru ceva sau ca să obţin ceva de la ea,spun doar pentru că simt lucrul acesta. Nu implic sentimentele în greşelile mele”,spune Gabriel Hurjui (28 de ani),din Freiburg im Breisgau,Germania.

Cum să interpretezi gesturile lui

Îţi zâmbeşte mult? Înseamnă că este îndrăgostit de tine,potrivit anumitor studii în domeniu. Şi atunci când clipeşte des dacă eşti în preajma lui înseamnă că este interesat de tine.

Dacă un bărbat îşi atinge nasul când îţi povesteşte ceva,poate fi un semn că te minte. Îţi ascunde adevărul şi dacă îi transpiră palmele în timp ce îţi răspunde la o întrebare.

Specialiştii susţin că dacă partenerul te atinge uşor în timp ce îţi vorbeşte,este un semn că te place foarte mult.

Când spun „Merg la o bere cu băieţii“

Când îţi spune că are seară de ieşit cu băieţii la o bere,în oraş,te rod gândurile că ar putea să nu fie aşa. Însă nu este niciun motiv de îngrijorare,spun bărbaţii.

„Când vine vorba de mers la bere cu băieţii,chiar acolo merg. Este un timp în care te deconectezi de viaţa de cuplu. Nu cu intenţia de a ascunde ceva. Pur şi simplu este vorba de o distracţie cu băieţii. Nu am nimic de ascuns,iar prietena mea înţelege când se întâmplă aşa. Totuşi noi doi ieşim de cele mai multe ori împreună şi avem  prieteni comuni,deci nu apar suspiciuni,nici de o parte nici de alta“,a povestit Ionuţ Potolea (30 de ani),din Bucureşti.Recente

Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg