Ce spune fiica lui Idris Elba despre faptul că tatăl ei este unul dintre cei mai sexy bărbaţi

1 idris elba jpg jpeg

Pe Idris Elba îl ştim din filmele de succes în care a jucat, însă puţine lucruri cunoaştem despre familia lui, în special despre fiica sa, Isan Elba, tânăra care i-a moştenit pasiunea pentru actorie.

Actorul Idris Elba a participat, de curând, la premiera filmului „The Harder They Fall‟ alături de soţia sa, Sabrina Dhowre Elba şi de fiica lui, Isan Elba. La premieră, Isan a atras publicului atenţia prin frumuseţea sa naturală, dar şi prin faptul că a declarat că îşi doreşte să urmeze o carieră în actorie, la fel ca tatăl său.

Citeşte şi: Top 10 Cei mai frumoşi bărbaţi în lume, în funcţie de „raportul de aur”

Isan Elba, în vârstă de 19 ani, este fiica lui Idris Elba, din primul mariaj al actorului cu Hanne Norgaard, cu care a fost căsătorit din 1999, până în 2003. Pe lângă Isan, Elba are şi un fiu de şapte ani, pe nume Winston Elba, dintr-o relaţie cu Naiyana Garth, un cunoscut make-up artistic. S-a zvonit că Elba ar mai avea un fiu dintr-o relaţie pasageră, însă acest lucru nu a fost confirmat de actor.

Isan Elba, un viitor producător de film şi televiziune

stanga
dreapta
2 isan elba jpg jpeg

În prezent, Isan urmează cursurile Şcolii de Artă, din cadrul Universităţii din New York: „Sunt mândră să spun că voi deveni un producător de film şi de televiziune din New York‟, a scris Isan, pe contul ei de Instagram, în momentul în care a început cursurile.

De asemenea, contul ei de LinkedIn arată că este interesată să devină şi actriţă, la fel ca tatăl ei. Ea a explicat pentru Teen Vogue că îşi doreşte să lucreze ca să şteargă discriminările cu care oamenii de culoare se confruntă, din partea celor din jur, în special din partea adolescenţilor: „Să lucrez este o experienţă grozavă şi nu aş schimba acest lucru pentru nimic în lume‟, a declarat Isan.

2 isan elba jpg jpeg

(Isan Elba, fiica lui Idris Elba)

Totodată, Isan a fost întrebată cum a reacţionat atunci când tatăl ei a fost desemnat, în anul 2018, de către jurnaliştii de la People „Cel mai sexy bărbat în viaţă‟: „După ce s-a aflat că tatăl meu este cel mai sexy bărbat în viaţă, el a devenit un subiect de interes la şcoală. Chiar şi profesorii mei vorbeau despre asta. A fost destul de incomod. Aşteptam cu nerăbdare să văd cine urma să fie nominalizat. Eu mă gândeam că va fi Michael B. Jordan, dar nu, era tatăl meu. Mă descurc destul de bine cu asta, dar mă simt puţin stânjenită‟, a declarat Isan.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg