Ce spunea Theo Rose despre măritiș, manele și viața personală, înainte să apară cu noul iubit

Theo Rose a oferit în exclusivitate revistei „Click! pentru femei“ un interviu amplu, cu doar puțin timp înainte să apară la braț cu noua ei cucerire, actorul Anghel Damian. Mulți o așteptau cu vești de nuntă, însă Theo avea alte „planuri legate de fericire“. Citește interviul integral mai jos și vei vedea altfel lucrurile în privința schimbării majore din viața amoroasă a artistei. 

image

Finuță, slăbuță, fâșneață, mereu veselă, dar și cu vocea la ea! Aceasta este Theo Rose, care la vârsta de 25 de ani împarte scaunul cu veteranul show-ului de voci, Smiley, în cel de-al 10-lea sezon. Adică după tot atâția ani în care a urmărit ediție după ediție, imaginându-și cum ar fi să fie în locul vreunui concurent. Acum, e de cealaltă parte a scenei, dar experiența sa ca artist care cântă de la 4 ani orice gen muzical o va face un antrenor redutabil. Și, cu siguranță, unul foarte atrăgător și popular.

image

Ai fost prezentatoare la „Superstar România“, acum ești chiar pe scaunul dublu de la „Vocea României“, alături de Smiley. Cum resimți acest salt?

Hmm, am avut emoții mari ca prezentator la „SuperStar România“, dar mă relaxam la gândul că nu e despre mine ce se întâmplă acolo. Treaba mea era să prezint frumos și corect momentele și să destresez concurenții în culise. Acum, rolul de antrenor la „Vocea României“ vine în plus cu o responsabilitate mare. Trebuie să gândesc foarte lucid și corect și să acționez spontan, dar totodată just și clar, în baza unor performanțe care definesc sau nu potențialul concurenților. Evident că avem ca alibi subiectivitatea aferentă artelor, dar există nuanțe perceptibile pentru noi toți, iar în acest caz e nevoie de multă atenție atunci când vine vorba de alegerea concurenților și tertipurile de convingere a acestora.

Știai că Nimeni n-a ştiut asta despre Smiley. Artistul se roagă frecvent la Muntele Athos: "Da, cred în Dumnezeu!"

Cum e să fii cu Smiley pe scaun și să luați împreună o decizie? Și pentru el e ceva nou...

image

În contextul „Vocea României“, Smiley e pentru mine ca o bicicletă cu roți ajutătoare. Fără să înveți înainte să mergi pe o astfel de bicicletă, riști să cazi de multe ori și chiar să te lovești tare. (zâmbește) Îmi place că împart scaunul cu el, pentru că e o ocazie superbă de a învăța de la el cum se face treaba asta. În general, nu e greu să fim de-acord, atunci când vine vorba de o voce bună, dar există și cazuri excepționale, când unul dintre noi are vreo revelație și simte că este cazul să treacă peste anumite greșeli, într-o avântare artistică, neînțeleasă de către ceilalți.

Citește și Obie şi Theo Rose au lansat videoclipul "Go Loca"

Voi doi ați cântat vreodată împreună?

Nu am cântat împreună până acum. Cred că scena de la „Vocea României“ va găzdui această premieră.

Ce altceva mai aveți în comun, în afară de muzică?

Mai avem în comun zodia, deci trăsături de caracter comune. Suntem Lei și știm să ne luptăm pentru ce ne dorim, suntem pasionali și implicați până la capăt în orice facem. Avem în comun și bunul simț, dar și generozitatea. De păr lung... nu mai poate fi vorba. (zâmbește)

image

Te-ai pus vreodată în locul concurenților de la „Vocea României“? Te-ai gândit ce ai fi cântat, ce emoții ai fi avut?

Sigur! Fac asta de la primul sezon. Până acum câțiva ani, clar aș fi făcut față. Mi-au plăcut mereu competițiile și nu pentru a le câștiga, ci pentru lecțiile pe care le primeam gratuit de la ceilalți concurenți, din interacțiunea lor cu profesorii lor și din comentariile juriilor. Dacă aș fi participat la „Vocea României“, cred ca aș fi urmat aceeași rețetă care mi-a adus și succesul: diversitate și versatilitate. Aș fi cântat piese din diferite zone muzicale și le-aș fi reinterpretat. M-aș fi jucat. Cât despre emoții, nu ar avea cum să fie mai mari decât cele pe care le ai înainte de propriul tău concert, unde oamenii vin cu așteptări. Când ești concurent, nu există această presiune.

Ce fel de antrenor vei fi, drastic sau indulgent?

Atunci când vine vorba de muzică și studiu, sunt foarte serioasă și hotărâtă. Dacă îmi propun ceva, trebuie să reușesc. Așadar, voi fi înțelegătoare, dar voi căuta să îi motivez pe concurenți să își depășească cu mult limitele, oricât de buni ar fi.

image

Tu ai o activitate artistică intensă de vreo 9 ani, dar cânți de pe la patru ani. Practic, la 24 de ani pe care îi ai acum, te simți deja „veterană“?

E ceva în interiorul meu care mă face să mă simt „veterană‟. Probabil că este vorba despre atâtea experiențe care m-au făcut să mă simt în multe feluri, care m-au ajutat să cunosc multe dintre tainele acestei lumi și m-au învățat să mă folosesc de obstacole. Asta ar fi una dintre lecțiile pe care le-aș avea de oferit și concurenților.

image

Mai este cineva din familia ta care face muzică, ai avut un model, un mentor?

Da! Și povestea asta vine la pachet cu o altă lecție. Sora mea este interpretă de folclor. Ea m-a învățat să cânt și ea mi-a călăuzit primii pași în muzică. Ulterior, am ales să studiez muzică ușoară alături de profesori de canto buni, renumiți pentru performanțele lor, dar la un moment dat am simțit că stagnez. Aveam 12 ani și refuzam să mai urmez cursurile de canto, pentru că nu mai vedeam rezultate. Și uite cum, Raluca, o tânără interpretă de folclor, sora mea mai mare cu 11 ani, a știut să-mi dea o direcție muzicală care să mă provoace, să mă motiveze să studiez muzică din afară, artiști mari. A pus o miză la mijloc, iar aceea a fost performanța. A mers cu mine la concursuri și mi-a îndrumat pașii, urmându-și viziunea în ceea ce mă privește. Și a reușit! Eu sunt rezultatul muncii surorii mele.

image

Ai avut parte de hate în online din cauza anumitor prejudecăți? (mulți critică manelele, ca gen muzical)

image

Există și astfel de voci, sigur. Am fost pregătită să le fac față pentru că, atunci când am hotărât că o să cânt orice vreau, am știut clar de ce o fac. Știu să apăr ceea ce cânt și aș putea veni cu multe argumente. În ceea ce mă privește, nu a fost vorba despre manele. Eu am abordat multe genuri muzicale, dar sunt oameni care atât vor să vadă despre mine și sunt OK cu asta. Răspunsul meu pentru toată lumea este că n-am vrut să mă conformez unor tipare, să mă supun instrucțiunilor date de casele de discuri, radiouri etc. Am vrut să fiu liberă! Și să găsesc ceva frumos în orice există și e de cântat. Am discutat cu mulți tineri și parcursul meu, controversat sau nu, a fost un deschizător de orizonturi pentru mulți dintre ei. Suntem liberi să cântăm orice, iar oamenii deja se obișnuiesc cu asta. Manelele au fost doar un conductor către un scop mult mai mare.

Din tot ce cânți, ce gen îți este cel mai drag?

image

Folclor și jazz. Folclorul, pentru că îi datorez toata viața mea muzicală. Mi-a format vocea și sufletul, m-a pregătit pentru scenă și mi-a oferit autenticitate. Jazz-ul, pentru libertatea nelimitată la improvizație, pentru complexitate armonică și modul izolat de a coexista cu celelalte genuri. Mi-ar fi plăcut să studiez și mai mult jazz, dar nu e timpul pierdut.

image

Multă lume te-a descoperit la „Bravo, ai stil!“ și te-a îndrăgit la „Vorbește lumea“. Acum cine se ocupă de imaginea ta, ai stilist?

Sigur! Stilista cu care am lucrat pentru „Bravo, ai stil!“ mi-a devenit una dintre cele mai bune prietene. Cu ea mă sfătuiesc tot timpul în tot ce ține de aparițiile mele. Lucy Faur este unul dintre cei mai importanți stiliști ai momentului.

image

Care este cea mai spectaculoasă ținută din garderoba ta?

Cele mai spectaculoase lucruri pe care le-am purtat aparțin designerilor tineri din România. Nu le-am păstrat în garderoba personală, dar vreau să îi felicit pentru creativitate și muncă. Avem mulți oameni talentați în domeniul modei.

image

Tot în perioada aia, se spunea că ai primit și inelul de logodnă. E în plan nunta?

N-am primit niciun inel de logodnă. Nu există încă planuri legate de nuntă. Doar planuri legate de fericire, evoluție și echilibru.

image

credit foto: Dan Niculescu, Instagram/arhiva personalăRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg