Visezi să te măriţi? Fii gata să-ţi iei adio de la aceste obiceiuri

1 70312 original jpg jpeg

Unele femei vor să mai copilărească, să meargă în vacanţe exotice cu prietenii, să înveţe specializări noi, să se dezvolte ca om. Altele simt că bărbatul iubit trebuie să facă parte din viaţa lor pentru totdeauna şi se mărită.

Pentru că,doar aşa,lui îi va fi un pic mai greu să „scape“ din mirejele ei.

Dacă şi tu intenţionezi să-ţi schimbi statutul,îţi zic doar atât:trebuie să renunţi la unele obiceiuri care îţi făceau viaţa mai frumoasă.

„Mai laşi tu de la tine,mai lasă şi el. Azi eşti tu şef,mâine,el. C-aşa-i în căsnicie!“,îmi spunea bunica şi multă dreptate avea.

Ne trebuie ceva timp să ne maturizăm. În unele cazuri se întâmplă mai repede,în altele se produce forţat. Cert este că toate avem nevoie de o perioadă bună de timp ca să căpătăm abilităţi de adult. De aceea,când vrei să te măriţi,gândeşte-te bine înainte,nu te lua doar după instinct. Emoţiile şi sentimentele se transformă şi la fel şi stilul de viaţă. Iată câteva lucruri la care să te gândeşti înainte să spui „DA“.

Să mai stai puţin în pat

Când ai ceva de facut,fie că e vorba despre organizarea unui eveniment în familie sau,pur şi simplu,fie că trebuie să îi iei medicamente de la farmacie,că e răcit,nu mai poţi amâna nicio secundă.

Trebuie să te implici când eşti într-o relaţie. Nu mai poţi lenevi cu scuza că vei rezolva totul puţin mai târziu. Cu atât mai puţin nu îl poţi lăsa pe el să facă toată treaba,în timp ce tu stai comodă în fotoliu,savurând cafeaua.

Să pierzi timpul pe Facebook

Totul începe cu o postare inocentă pe reţelele de socializareşi în scurt timp te trezeşti că nu mai poţi face nimic fără să afle toţi prietenii tăi virtuali.

Cât despre relaţie,lumea întreagă trebuie să ştie ce mâncaţi şi unde,când vă treziţi. Îi faci mai multe complimente pe Facebook,decât în viaţa reală? Renunţă la acest obicei. E timpul să îi acorzi mai multă atenţie.

S-o suni des pe mami

Cu cine urmează să te măriţi,cu logodnicul tău sau cu mama ta? Dacă pentru orice faci,ai nevoie de aprobarea mamei,e un semn că mai ai nevoie să copilăreşti. Poate fi cea mai bună prietenă,şi atunci te felicit,dar ea nu-ţi poate controla deciziile în viaţă.

Când tu şi iubitul tău trebuie să vă puneţi de acord într-o problemă,gândeşte-te la binele tău şi al relaţiei şi abţine-te să o suni pe mami să-ţi dea un sfat. Eşti pe picioarele tale când ajungi în punctul de a promite cuiva că rămâi lângă el tot restul vieţii.

Să te crezi mai importantă ca el

Încetează să mai gândeşti că eşti de neînlocuit pentru el. Egoismul este o altă greşeală pe care trebuie să renunţi s-o mai faci. Când eşti tânăr şi singur,poţi fi doar pentru tine. Într-un cuplu,egoismul trebuie să se transforme în altruism. Eşti pregătită să renunţi câteodată la tine,ca să-i faci pe plac?