Cel mai bun sfat primit de Nicole Kidman în cei 18 ani de mariaj

Nicole Kidman și Keith Urban formează unul dintre cele mai longevive și mai frumoase cupluri de la Hollywood. Care este secretul mariajului lor de aproape 20 de ani?

image

Actrița de 57 de ani și cântărețul de muzică country de 56 de ani sunt căsătoriți de 18 ani și au două fiice, pe Sunday Rose, de 15 ani, și pe Faith Margaret, de 13 ani. În timp ce Nicole o intervieva pe prietena ei Victoria Beckham, care poza pentru o ședință foto Vogue, cele două vedete vorbeau despre căsniciile lor îndelungate (englezoaica a împlinit 25 de ani de când e soția lui David Beckham).

„Cel mai bun sfat pe care l-am primit este că există individualitate într-un cuplu – există «eu» și există și «tu», la fel de bine precum există și «noi». Și trebuie să-ți intre bine în cap că există doar «eu» câteodată”, declarat căștigătoarea Oscrarului.

„Nimeni altcineva n-are ceea ce creezi tu cu partenerul tău, ceea ce creez eu cu Keith sau orice alt cuplu de soți care sunt parteneri, orice oameni care aleg să fie într-o relație împreună. Noi creăm ceea ce avem, așa că tot noi decidem ce este ceea ce avem noi”, a continuat actrița de la Hollywood.

image

„Dacă îți și place persoana cu care ești, dacă o iubești și o placi extremd e mult, asta ajută enorm!”, a dezvăluit Nicole Kidman, după care a subliniat importanța compromisului, o regulă bună de urmat în orice relație, fie ea paltonică sau romantică.

„Fă compromisuri. Multe. Pur și simplu, încerci, greșeși și apoi reușești mai bine. Câteodată îți iese, altă dată se dezechilibrează tot. dar nu ne lăudăm cu asta”, a conchis diva hollywoodiană. „Oamenii mă întreabă tot timpul care e sfatul meu pentru un mariaj reușit. Nu am de dat niciun sfat! Cu toții creăm relația noastră proprie și personală, eu nu sunt vreun guru marital. Doar încerc să găsesc un fel de-a acționa care să-mi fie mie bun”, nu s-a putut să nu adauge vedeta.

image

„Sentimentele normale de teamă și nesiguranță… nu trebuie suprimate sau negate. Pot exista, dar trebuie să vezi cum le gestionezi. Asta le și spun fetelor mele – că se întâmplă multe după ușile închise, însă trebuie să te întrebi dacă poți face față senzației de disconfort. Pentru că acele așteptări că totul e bine și frumos tot timpul sunt ireale… nu există așa ceva! Se întâmplă multe lucruri într-o relație în doi și e frumos că se întâmplă așa, și e OK să fie așa…”, i-a povestit Kidman prietenei ei Beckham.

foto - Shutterstock



Recente

Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg