Nicole Kidman și Tom Cruise au împărțit aceeași rulotă, ca să economisească bani

Sunt unele dintre cele mai mari vedete din lume, cu realizări și averi considerabile, însă s-au îngrămădit pe câțiva metri pătrați luni de zile, ca să nu cheltuie prea mult. Cum e posibil?

Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg

Ce nu face omul de amorul artei?! Tom Cruise și fosta lui soție, Nicole Kidman, au trăit ca niște oameni săraci, care nu-și permit propria casă, în urmă cu câțiva ani, când erau încă soț și soție. Și asta pentru așa le-a cerut regizorul filmului la care lucrau împreună.

Faimoasa actriță de la Hollywood face rar comentarii despre mariajul cu cel mai mare actor din Cetatea Filmului, însă, atunci când o face, toată presa ia foc. Acum Kidman a vorbit despre perioada în care filma cu Tom la „Eyes Wide Shut”, care a fost o experiență unică pentru ea.

În cadrul interviului oferit celor de la Los Angeles Times, câștigătoarea Oscarului – care a fost măritată cu Tom Cruise din 1990 până în 2001 – a adus în discuție relația celor doi foști soți din timpul filmărilor la pelicula regizată de Stanley Kubrick.

Kidman a dezvăluit că regizorul „mina” mariajul lor pentru a avea destulă „carne” cu care să alimenteze drama conjugală pe care o filmau. Cele două vedete au petrecut ani întregi lucrând la filmul care a început producția în 1996 și a fost încheiat abia în 1998, în total trăgându-se 400 de zile continuu pe platourile de filmare, un adevărat record la Hollywood. Din păcate, Kubrick a murit, la 70 de ani, cu numai câteva zile după încheierea filmărilor. Poate că nu se simțea bine și de-asta i-a chinuit pe cei doi actori la filmări?...  

Ca să-și permită filmările întinse pe o perioadă extrem de lungă – semn al perfecționismului regizorului – Stanley a trebuit să taie din bugetul filmului în anumite privințe – la cazare, de pildă. În loc să primească fiecare protagonist al filmului câte o rulotă a lui, unde să se schimbe și să se odihnească în pauzele de la filmare, Tom și Nicole au fost nevoiți să împartă o singură rulotă zile și nopți la rând.

tom cruise nicole kidman mariaj jpg

„Aveam o casă la distanță de 10 minute, dar locuiam în rulotă împreună. Tom și cu mine o împărțeam pentru că Stanley ne spunea că nu mai primim o rulotă, pentru că nu ne permiteam așa ceva, trebuia să econosim banii”, a declarat actrița.

Ce-i drept, la scurt timp după lansarea filmului, cele două vedete s-au despărțit, iar divorțul lor nu s-a petrecut în cele mai bune condiții, Nicole pierzându-și dreptul de-a rămâne în viața copiilor ei și ai lui Cruise adoptivi.

foto - Shutterstock



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG