Cele cinci mariaje ale lui Ginger Rogers şi aventura pe care ar fi avut-o cu Fred Astaire

Când vine vorba despre marii dansatori din Vechiul Hollywood, numele lui Fred Astaire ne vine imediat în minte.

image

Asta în ciuda faptului că starul o considera pe partenera lui constantă de scenă o dansatoare mai bună decât el. În anii '30, acest duo de mare succes a apărut în nu mai puţin de nouă filme împreună, devenind perechea preferată a marelui public.

Deloc surprinzător, cei doi actori-dansatori erau consideraţi iubiţi şi în spatele scenei, lucru deloc greu de crezut având în vedere viaţa amoroasă bogată pe care a avut-o Ginger. De la cele cinci căsnicii ale ei şi presupusa aventură cu partenerul ei de pe marele ecran, Rogers a captat atenţia noastră, a tuturor, nu numai datorită calităţile profesionale pe care le etala în faţa camerei de luat vederi, ci şi din cauza cuceririlor amoroase pe care le-a făcut de-a lungul vieţii sale.

Cariera lui Ginger Rogers de actriţă şi dansatoare a fost una răsunătoare, întocmai ca viaţa ei privată. În 1929, avea numai 17 ani când a ajuns pentru prima dată la altar, alături de Jack Pepper. Cu toate că pe cei doi soţi îi lega pasiunea pentru dans, fiind parteneri pe scenă, soţii Pepper n-au rezistat mai mult de câteva luni împreună. Totuşi, n-au reuşit să-şi finalizeze divorţul decât după doi ani de la nuntă.

Imediat după despărţirea de primul soţ, Ginger şi-a găsit consolarea în braţele lui Mervyn Leroy. Idila lor a fost una de scurtă durată, însă cei doi amorezi au rămas prieteni buni pentru tot restul vieţii lor. Ginger şi-a pus pirostriile pentru a doua oară câţiva ani mai târziu, însă nici mariajul cu actorul Lew Ayres n-a fost unul pe viaţă. Şi asta din cauza ei...

Ginger de-abia câştigase Oscarul cu rolul ei din Kitty Foyle, unde n-a avut deloc de dansat, şi simţea nevoia de-a sărbători marea ei realizare. Şi-a îndreptat atunci privirile spre actorul Jimmy Stewart, cu care a jucat la un momenta dat. Nu numai că Rogers îşi înşela soţul, dar ea a fost şi prima femeie din viaţa tânărului Jimmy, după cum chiar el a precizat în autobiografia sa...

Actriţa a fost asociată cu mai mulţi bărbaţi faimoşi, de lungul vieţii sale, însă a existat unul în mod special despre care ar fi vrut chiar ea să uite. Încă de când l-a întâlnit pe Howard Hughes, în 1932, relaţia lor a fost una tumultoasă. Cei doi amorezi s-au logodit, iar Howard îi promitea zi de zi jumătăţii sale că-i va construi o vilă superbă doar pentru ea, însă posesivitatea de care era în stare a determinat-o pe dansatoare să se despartă de el.

În timp ce bărbaţii veneau şi plecau din viaţa ei, doar Fred Astaire a rămas constant, motiv pentru care au şi început să apară zvonuri cu privire la natura relaţiei lor. Până şi Katharine Hepburn a afirmat, la un moment dat, că cei doi dansatori formau un cuplu şi în culise, în ciuda negării constante din partea lor. La fel de ferm au infirmat că exista o rivalitate între ei, lucru ştiut totuşi de oricine lucra cu ei.

În timpul celor 10 ani în care n-a mai lucrat cu Astaire, Ginger s-a măritat. Din nou. De data aceasta cu actorul Jack Briggs, cu care vedeta plănuia să îmbătrânească. După ce s-a întors de pe front – a luptat în Cel de-al Doilea Război Mondial – Jack a renunţat la cariera sa actoricească, declarându-se mulţumit să trăiască în umbra soţiei lui celebre. Nu s-a întâmplat asta, evident, şi au divorţat după şase ani de căsnicie.

Dezamăgită de bărbaţii de vârsta ei, Rogers şi-a găsit un tinerel cu care să se mărite, în 1953. Actorul francez Jacques Bergerac avea cu 16 ani mai puţin decât ea, însă diferenţa de vârstă dintre ei şi-a spus cuvântul şi cei doi soţi au decis să se despartă după numai patru ani petrecuţi împreună.

În anii '60, actriţa a considerat că era, în sfârşit, destul de matură încât să mai dea o şansă mariajului. A cincea şansă! În 1961, şi-a unit destinul cu cel al regizorului William Marshall. Cei doi soţi se înţelegeau atât de bine, încât au devenit şi parteneri de afaceri, creându-şi propria lor casă de producţie cinematografică. Din păcate, alcoolismul lui şi problemele financiare pe care le avea Marshall au dus la încheierea celei de-a cincea căsnicii a lui Ginger Rogers.

Foto - The Story of Vernon and Irene Castle (1939), Shall We Dance (1937), Swing Time (1936), Roberta (1935)Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg