Li s-a spus că nu vor reuşi niciodată. Aceste staruri au dat o lecţie lumii!

Chiar dacă ai talent, este greu să fii recunoscut ca actori, cântăreț sau dansator. Unora dintre artiştii pe care-i apreciem şi îndrăgim li s-a spus la începuturile carierei lor că nu vor ajunge prea departe. Au dovedit că sunt ambiţionşi şi au devenit nume cunoscute în întreaga lume.

4 salma hayek 10 jpg jpeg

Chiar dacă le-a fost greu să accepte că lumea este dură, nu s-au lăsat zdrobiţi de cei care nu aveau încredere în reuşita lor, ci au folosit starea dată de respingerea acestora pentru a merge mai departe şi a deveni mai buni şi a ajunge mai sus. În plus, acum sunt foarte bogați.

Salma Hayek, respinsă din cauza naţionalităţii

Pare greu de crezut, dar actriţei Salma Hayek i s-a spus la început că nu va avea niciodată o carieră de succes ca actriță din cauza naționalității. „Mi-au spus că se va sfârşi cariera mea pe la mijlocul anilor 30. În primul rând, mi-au spus că un mexican nu va reuși niciodată, pentru că la acea vreme era imposibil ca un mexican să aibă un rol principal la Hollywood”, a declarat Hayek care a adăugat: „Cred că este grozav! Sunt mândră de asta şi vreau să strig lumii, pentru că mi s-a spus de atâtea ori că nu se poate întâmpla și aproape că am crezut şi eu, dar m-am zbătut și am câștigat”. Actriţa şi-a dorit ca şi alte femei ca ea să realizeze asta, chiar și la 30 de ani sau 40 de ani.

Meryl Streep, prea urâtă pentru unii

Faimoasa actriță a fost rugată odată să se prezinte la o preselecţie pentru filmul „King Kong” cu producătorul Dino de Laurentis. La întâlnire, Laurentis a întrebat atunci în italiană: „De ce îmi aduci chestia asta urâtă?”. Streep a răspuns tot în italiană: „Îmi pare rău că nu sunt suficient de frumoasă pentru a apărea în „King Kong!””.

Vezi și: Dorinţe testamentare ale celebrităţilor. Câinii lui Oprah Winfrey, putred de bogaţi

Kate Winslet era plinuţă

Pe când actrița Kate Winslet avea 14 ani, profesorul ei de actorie i-a spus că trebuie să se rezume doar la anumite roluri. I s-a zis că va fi nevoie să se rezume la roluri de fată sau femeie grasă.  

Winona Ryder n-a fost găsită fermecătoare

Actriţa se afla în mijlocul discuţiei cu un director de casting când acesta a oprit-o și i-a spus că nu ar trebui să fie actriță, pentru că nu este suficient de drăguță și că ar trebui să se întoarcă de unde a venit.

Shakira avea o voce prea ieşită din comun

Pe când Shakira tocmai începuse primele ei ore de pregătire vocală, profesoara de muzică i-a tăiat avântul. I-a spus fără ocolişuri că vocea ei sună „ca o capră”. În timp, Shakira a dovedit că vocea ei unică este exact ceea ce o diferențiază de alte artiste.

Citeşte şi: Au jucat în zeci de filme de succes şi n-au încă un Oscar. Recunoaşterea poate aştepta când stai pe sute de milioane de dolari

Fred Astaire, prea puţin apreciat la început

După un prim test de ecran la care a luat parte Fred Astaire, el a fost evaluat astfel: „Nu poate să joace. Nu poate să cânte. Poate să danseze puțin”. Astaire a continuat să le facă pe toate. A cântat, a dansat, a jucat în peste 30 de pelicule și a dansat ca nimeni altul, ajungând cunoscut în întrega lume.

Ştiai că…

…la 22 de ani, Walt Disney a fost concediat de la un ziar din Missouri pe motiv că nu era suficient de creativ?



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg