Li s-a spus că nu vor reuşi niciodată. Aceste staruri au dat o lecţie lumii!

Chiar dacă ai talent, este greu să fii recunoscut ca actori, cântăreț sau dansator. Unora dintre artiştii pe care-i apreciem şi îndrăgim li s-a spus la începuturile carierei lor că nu vor ajunge prea departe. Au dovedit că sunt ambiţionşi şi au devenit nume cunoscute în întreaga lume.

4 salma hayek 10 jpg jpeg

Chiar dacă le-a fost greu să accepte că lumea este dură, nu s-au lăsat zdrobiţi de cei care nu aveau încredere în reuşita lor, ci au folosit starea dată de respingerea acestora pentru a merge mai departe şi a deveni mai buni şi a ajunge mai sus. În plus, acum sunt foarte bogați.

Salma Hayek, respinsă din cauza naţionalităţii

Pare greu de crezut, dar actriţei Salma Hayek i s-a spus la început că nu va avea niciodată o carieră de succes ca actriță din cauza naționalității. „Mi-au spus că se va sfârşi cariera mea pe la mijlocul anilor 30. În primul rând, mi-au spus că un mexican nu va reuși niciodată, pentru că la acea vreme era imposibil ca un mexican să aibă un rol principal la Hollywood”, a declarat Hayek care a adăugat: „Cred că este grozav! Sunt mândră de asta şi vreau să strig lumii, pentru că mi s-a spus de atâtea ori că nu se poate întâmpla și aproape că am crezut şi eu, dar m-am zbătut și am câștigat”. Actriţa şi-a dorit ca şi alte femei ca ea să realizeze asta, chiar și la 30 de ani sau 40 de ani.

Meryl Streep, prea urâtă pentru unii

Faimoasa actriță a fost rugată odată să se prezinte la o preselecţie pentru filmul „King Kong” cu producătorul Dino de Laurentis. La întâlnire, Laurentis a întrebat atunci în italiană: „De ce îmi aduci chestia asta urâtă?”. Streep a răspuns tot în italiană: „Îmi pare rău că nu sunt suficient de frumoasă pentru a apărea în „King Kong!””.

Vezi și: Dorinţe testamentare ale celebrităţilor. Câinii lui Oprah Winfrey, putred de bogaţi

Kate Winslet era plinuţă

Pe când actrița Kate Winslet avea 14 ani, profesorul ei de actorie i-a spus că trebuie să se rezume doar la anumite roluri. I s-a zis că va fi nevoie să se rezume la roluri de fată sau femeie grasă.  

Winona Ryder n-a fost găsită fermecătoare

Actriţa se afla în mijlocul discuţiei cu un director de casting când acesta a oprit-o și i-a spus că nu ar trebui să fie actriță, pentru că nu este suficient de drăguță și că ar trebui să se întoarcă de unde a venit.

Shakira avea o voce prea ieşită din comun

Pe când Shakira tocmai începuse primele ei ore de pregătire vocală, profesoara de muzică i-a tăiat avântul. I-a spus fără ocolişuri că vocea ei sună „ca o capră”. În timp, Shakira a dovedit că vocea ei unică este exact ceea ce o diferențiază de alte artiste.

Citeşte şi: Au jucat în zeci de filme de succes şi n-au încă un Oscar. Recunoaşterea poate aştepta când stai pe sute de milioane de dolari

Fred Astaire, prea puţin apreciat la început

După un prim test de ecran la care a luat parte Fred Astaire, el a fost evaluat astfel: „Nu poate să joace. Nu poate să cânte. Poate să danseze puțin”. Astaire a continuat să le facă pe toate. A cântat, a dansat, a jucat în peste 30 de pelicule și a dansat ca nimeni altul, ajungând cunoscut în întrega lume.

Ştiai că…

…la 22 de ani, Walt Disney a fost concediat de la un ziar din Missouri pe motiv că nu era suficient de creativ?Recente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg