Cele mai bune sfaturi pentru vopsirea părului

1 48224 original jpg jpeg

Te-ai hotărât să-ţi vopseşti părul? Indiferent că-l vei face blond, roşcat sau brunet, nu te apuca de treabă înainte de a citi secretele unei vopsiri perfecte!

Ţine cont de culoarea naturalăCând vopseşti părul,ia ca etalon culoarea lui naturală. Nu-l decolora sau nu-l închide la culoare mai mult de două tonuri la o vopsire.

După ce te-ai decis asupra culrii,pentru prima vopsire nu alege vopseluri „soft formula” (fără amoniac),ci pe ocele obişnuite,cu putere mare de acoperire.

Cantitatea de vopsea dintr-un tub este suficientă pentru vopsirea unui păr de lungime medie,până la umăr. Dacă ai părul mai lung,cumpără două tuburi de vopsea.

Cele pe care le găseşti în supermarket nu sunt chiar atât de bune. Cumpără de la furnizorii specializaţi sau apelează la un salon de coafură.

Înainte de a vopsi tot părul,fă un test pe o şuviţă „ascunsă” de la ceafă. Dacă e un eşec,măcar nu se vede...

Acordă atenţie vârfurilor şi rădăcinilor

Pentru a acoperi uniform toate zonele,cel mai bine ar fi să te ajute o prietenă sau să ai o oglindă cu trei laturi. După aplicarea vopselei aşteaptă 5 minute,freacă uşor părul (ca la spălat),apoi piaptăn-l de la rădăcină până la vîrfuri.

Îngrijeşte-l constant

Cu cât vei avea mai multă grijă de părul vopsit,cu atât mai mult îşi va păstra prospeţimea culorii. Foloseşte şampon şi şi aplică balsam special pentru păr vopsit.

Pentru a masca firele albe care apar între două vopsiri este bine să alegi nuanţe între culoarea naturală a părului tău şi firele argintii. În felul acesta vei camufla părul proaspăt crescut şi vei îndulci trăsăturile feţei.

Acesta este în mod natural mai uscat şi mai poros,absorbind culoarea mai repede şi se deteriorează mai uşor decât firul drept. Pentru a-l proteja,înlocuieşte un sfert din cantitatea de decolorant cu apă distilată.

Joacă-te cu paleta de culori

Culoarea părului este ca un accesoriu. Joacă-te cu nuanţe mai închise sau mai deschise ale părului tău şi s-ar putea să ai surprize plăcute. Pentru început,nu folosi vopsea permanentă,încearcă spumele colorante sau nuanţatoare.Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg