Cele mai scumpe divorțuri care au șocat lumea. Ce greşeală au regretat partenerii bogaţi?

Indiferent de motiv, un divorţ poate fi foarte dificil. Ce se întâmplă când celebritățile cu adevărat bogate se despart? Ei bine, poate deveni foarte scump, mai ales dacă nu există un acord prenupțial în vigoare.

image

Când ești îndrăgostit, nu îţi stă mintea la acorduri prenupţiale. Chiar și celebrități inteligente, precum Madonna, au căzut în capcana iubirii, în care protejarea averii proprii n-a fost o prioritate. A explicat pentru Newsweek.com ce s-a întâmplat în căsătoria ei cu Guy Ritchie în anul 2012: „La început, totul este grozav, iar persoana cu care te-ai căsătorit este impecabilă şi tu ești fără cusur. Apoi, timpul trece și împărțiți totul, aveți copii și apar probleme. Nu este atât de romantic ca înainte şi te întrebi cât eşti dispus să sacrifici?”. Ei bine, ea a ajuns să sacrifice o sumă impresionantă de bani, mai precis 490 de milioane de dolari, pentru a putea să se separe de Ritchie.

Bill Gates și Melinda French

Cuplul Bill Gates și Melinda French s-a format în anul 1987. Cei doi s-au căsătorit în 1994 și au anunțat peste 27 de ani că nu mai simt că pot crește împreună ca parteneri de cuplu. Potrivit Sheknows.com, nu aveau un acord prenupțial în vigoare. Cu toate acestea, la trei luni de la anunțul lor inițial, divorțul lor era deja finalizat.

Detaliile acordului au rămas secrete, dar Forbes estimează că Melinda a plecat cu acțiuni în valoare de cel puțin 6,3 miliarde de dolari în diferite companii. Și, din 2022, ea vânduse aproape un sfert din această sumă. Niciuna dintre părți nu a solicitat susţinere financiară pentru soț sau pentru copii, având în vedere că cei trei copii ai lor erau deja adulți.

Jeff Bezos și Mackenzie Scott

Când fondatorul Amazon, Jeff Bezos, s-a despărțit de soția MacKenzie Scott, după 25 de ani de relaţia, în anul 2019, din cauza zvonurilor cu privire la infidelitatea lui, a surprins întreaga lume.

Fiind cel mai bogat om d pe mapamond, cu o avere estimată atunci la 177 de miliarde de dolari, Bezos nu avea un acord prenupțial în vigoare. Asta a însemnat că, după divorţ, lui MacKenzie i-a revenit fabuloasa sumă de 38 de miliarde de dolari, care a făcut-o una dintre cele mai bogate femei de pe planetă, conform Business Insider.

Te-ar mai putea interesa: Divorțul i-a adus în sapă de lemn! Cât i-au plătit fostului partener?

Fosta soţie și-a câștigat mulți fani de la despărțirea de Bezos, deoarece a donat peste 8 miliarde de dolari unor organizații non-profit.

Kim Kardashian și Kanye West

Regina reality TV Kim Kardashian și legenda rap-ului Kanye West și-au inițiat divorțul în februarie 2021, când averea lor comună era de 2,1 miliarde de dolari. Pe atunci, West avea o avere de 1,3 miliarde de dolari, în timp ce Kardashian era în urmă cu 780 de milioane de dolari. De atunci, poveștile lor financiare au luat turnuri interesante, după cum menţionează Prestigeonline.com. Kardashian a urcat rapid la statutul de miliardar în aprilie 2021, averea ei totalizând acum 1,8 miliarde de dolari.

În schimb, West a avut parte de controverse și de un parteneriat întrerupt cu Adidas, care l-a deposedat de titlul său de miliardar. În prezent, deţine şi el o avere de 400 de milioane de dolari.

Kevin Costner și Cindy Silva

După o poveste de dragoste care a durat 16 ani, actorul Kevin Costner și iubita sa de la facultate, Cindy Silva, au decis să se despartă în anul 1994. Din căsnicia lor au rezultat patru copii, dar tensiunea filmărilor frecvente ale lui Costner şi zvonurile despre infidelităţile lui i-au dus la divorț. Nici eu nu aveau un acord prenupțial, iar Cindy Silva a ieșit din divorț cu 80 de milioane de dolari.

Vezi și: Divorţuri celebre în istorie

La cel de-al doilea divorț, cel intentat anul trecut de Christine Baumgarten, după o căsnicie de 19 ani, Costner a avut grijă să încheie un acord prenupţial. Fosta soţie a fost nevoită să părăsească vila în care a locuit alături de Costner, dar a primit o pensie alimentară consistentă pentru cei trei copii ai lor.

FOTO: Shutterstock



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg