Cele mai sexy femei din lume

1 46687 original jpg jpeg

Sunt tinere,frumoase şi au o mulţime de admiratori. Iată-le pe primele 10 cele mai sexy femei într-un top realizat de o revistă britanică în urma unui sondaj tradiţional.

Şi chiar dacă anul viitor topul va arăta cu totul altfel, frumoasele momentului sunt:

Locul 10: Freida Pinto

Manechinul din Bombay şi-a făcut debutul în cinematografie cu Slamdog Millionaire,filmul premiat cu Oscar anul trecut. În vârstă de 24 de ani,Freida a fost nominalizată pentru premiile BAFTA. A prezentat emisiuni de televiziune şi a jucat în reclame pentru maşini.

Locul 9: Anna Friel

Actriţa britanică de 32 de ani îţi datorează faima filmelor în care a jucat:„Pushing Daisies”,„The Tribe” şi „Land of the Lost”.

Locul 8: Kristin Kreuk

Numele ei nu-ţi spune probabil nimic. Însă după faţă s-ar putea să ţi se pară cunoscută. Cel mai probabil,actriţa se află pe această poziţie datorită rolului său din „Smallville”. Pe lângă apariţiile cinematografice,ea a mai apărut şi în câteva videoclipuri.

Locul 7: Elisha Cuthbert

A devenit cunoscută datorită serialului de televiziune „24”. Actriţa de 27 de ani mai poate fi văzută în „The Six Wives Of Henry Lefay” şi „The Girl Next Door”.

Locul 6: Adriana Lima

Supermodelul brazilian prezintă creaţii vestimentare ale celebrelor case de modă de zece ani. S-a căsătorit anul acesta de Ziua Îndrăgostiţilor şi militează pentru drepturile orfanilor.

Locul 5: Keeley Hazell

Britanica de 22 de ani ia lecţii de actorie şi are propria agenţie de modele. La 16 ani a părăsit şcoala şi a lucat ca şi coafeză. La 17 ani a câştigat un concurs de modele şi de atunci cariera ei este într-o ascenciune rapidă. În anii anteriori s-a clasat pe locuri fruntaşe în acest top.

Locul 4: Britney Spears

În mod surprinzător,superstarul a reuşit să revină în atenţia tuturor,deşi multi nu-i mai dădeau vreo şansă. După ce a ieşit din mariajul zbuciumat,cântăreaţa arată aproape la fel ca în perioada ei de glorie.

Locul 3: Jessica Alba

Campioana din 2007 revine în top 3. Jessica este una din răsfăţatele competiţiilor de acest gen, aflându-se mereu pe locurile fruntaşe ale topurilor. Şi de ce n-ar fi aşa? Este actriţă de succes,mămică şi soţie. Chiar are tot ce îşi poate dori!

Locul 2: Megan Fox

Câştigătoarea de anul trecut nu este încă pregătită să părăsească topul celor mai sexy femei. A devenit cunoscută datorită succesului înregistrat de filmul "Transformers". Deşi a fost acuzată de Angelina Jolie că o copiază,tânăra actriţă are o armată de fani care o consideră o femeie foarte sexy.

Locul 1: Cheryl Cole

Este membră a trupei Girls Aloud,dar nu asta a propulsat-o în fruntea clasamentului. Ea a devenit una dintre cele mai cunoscute britanice după ce a început să prezinte emisiunea de televiziune „The X Factor”. Este apreciată pentru stilul său vestimentar,admirată pentru silueta fără cusur şi invidiată pentru pielea ei perfectă.Recente

The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld  Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png