Celebrități care și-au dat copiii spre adopție. Rod Stewart, o poveste demnă de film!

Lipsa de bani și de experiență le-au determinat pe aceste vedete să renunțe la viața de familie și să lase pe altcineva să le crească copiii. Concret, ele sunt celebritățile care și-au dat copiii spre adopție!

image

O sarcină neașteptată poate fi greu de gestionat, mai ales dacă ești tânăr și celebru. Cel puțin, asta s-a întâmplat cu următoarele vedete, care au pus cariera pe primul loc în viața lor. Care este cea mai faimoasă vedetă care a renunțat la propiul copil? Descoperă în rândurile de mai jos! 

Citește și: Ai adoptat un copil? Cum îl integrezi în familie 

Rod Stewart

În anul 1963, pe când artistul Rod Stewart avea doar 18 ani, se năștea Sarah Streeter, primul său copil. Iubita lui de pe atunci, Suzannah Boffey, a hotărât să o dea pe Sarah spre adopție, deoarece era „prea tânără‟ ca să o crească, iar relația cu artistul nu era una stabilă.

Ani de zile, cântărețul nu a știut de viața fiicei sale, până în 2020, când ea și-a dorit să îl cunoască, în timp ce artistul se afla într-un turneu. „Este o fată aici care spune că este fiica lui Rod Stewart și vrea să intre‟, i-a spus chitaristul lui Stewart. Atunci, artistul a aflat despre Sarah și a văzut că îi seamănă izbitor.

image

Stewart a fost căsătorit de trei ori și mai are șapte copii - Kimberley, Sean, Ruby, Renee, Liam, Alastair și pe Aiden. 

Joni Mitchell

Pe când avea 21 de ani, cântăreața Joni Mitchell a decis că adopția este cea mai bună alegere pentru ea și fiica ei. Potrivit „Marie Claire‟, pe atunci, artista era necăsătorită, „nu avea nicio slujbă, nici bani și nici un acoperiș deasupra capului‟. În plus, tatăl copilului nu și-a dorit să țină legătura cu Joni Mitchell și a fugit într-o altă țară. Ea a reluat legătura cu fiica sa în anul 1997. 

Michelle Money 

Actrița Michelle Money din „Midway to Heaven‟ (2011) a decis să își dea fiul spre adopție, deoarece avea doar 15 ani când l-a născut și nicio posibilitate financiară: „Decizia de a plasa acest copil spre adopție nu a fost una ușoară, dar a fost cea potrivită. Când a venit momentul să-mi iau rămas bun și să-l predau asistenului social, a fost cel mai grav lucru pe care l-am făcut vreodată‟, a spus Money, potrivit „Stars Insider‟. „Am mare speranță că voi relua legătua cu fiul meu. Știu că nu voi lua niciodată locul părinților săi adoptivi, dar mi-ar plăcea să am un loc în viața ui, dacă își va dori‟, a mai spus actrița. 

Albert Einstein 

Eistein, unul dintre cei mai mari fizicieni din lume, a avut trei copii: doi băieți - Eduard și Hans Albert și o fiică - pe Lieserl. Despre viața fiicei sale nu se cunosc multe. În cartea lui Michele Zackheim, „Fiica lui Einstein: Căutarea lui Lieserl‟, se spune că aceasta ar fi fost dată spre adopție, iar Einstein nu ar fi cunoscut-o niciodată. Altă teorie spune că Lieserl ar fi murit la un an de la naștere din cauza unei boli nemiloase.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest   



Recente

Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg