La 72 de ani, Jane Seymour are parte de cele mai pasionale partide de sex din viața ei!

Actrița din serialul „Dr. Quinn” distruge toate preconcepțiile despre viața sexuală a seniorilor. Ea susține că abia după 60 se poate vorbi despre o satisfacție superioară între așternuturi…

image

Jane Seymour și-a propus să dea de pământ cu toate teoriile pe care le avem despre sexul… la bătrânețe. Pentru că, vrem sau nu, actrița americană se află în etate, la cei 72 de ani ai săi, și mulți dintre noi ne gândim că cel mai probabil o femeie de vârsta ei se concentrează pe sănătate și nu pe… sex. Dar ne înșelăm! Viața e frumoasă și trebuie trăită din plin chiar și la 72 de ani!

Vedeta de la Hollywood se bucură de relația ei deloc platonică cu partenerul ei de viață John Zambetti și a ținut să vorbească despre acest subiect chiar în paginile revistei Cosmopolitan. Fosta „Bond Girl” susține că viața ei intimă este mai pasională ca niciodată acum. Care să fie motivul oare?

Jane e de părere că lucrurile sunt minunate în dormitor pentru că relația pe care o are cu John are la bază încredere reciprocă, iubire și… multă experiență. Generațiile mai tinere sar întâi în pat cu cineva, apoi ajung să cunoască persoana respectivă sau nici măcar nu mai au tangență cu ea, susține actrița. Ei bine, lucurile stau cu totul altfel la o anumită vârstă.

Saymour e ferm convinsă că viața sexuală nu trebuie să se încheie la 60 de ani, pentru simplul motiv că noi toți „ne dorim să avem parte de ceva care să ne pună sângele în mișcare, mai ales prin anumite zone”, a declarat ea insinuant în Cosmopolitan.

Jane explică cum ea își înțelege corpul mult mai bine acum și se poate conecta cu partenerul ei de 73 de ani la nivel intim prin bucuria pe care o împărțășesc, tristețea care îi atinge câteodată, pasiunea reciprocă și dorința fierbinte care-i cuprinde adesea.

image

Actrița glumește chiar că o viață sexuală activă la o vârstă ca a ei are avantajele ei evidente – nu mai poți rămâne gravidă la 72 de ani, deci nu există astfel de risc și emoții.

Vedeta a dezvăluit că a început să cunoască fericirea amoroasă după ce a trecut prin patru mariaje eșuate și prin niște momente cumplite de tristețe, frustrare și dezamăgire. Și tocmai pentru că a avut astfel de experiențe în dragoste, ea poate să aprecieze ceea ce are acum mult mai mult și mai intens.

După cum este limpede cu ochiul liber, Jane Seymour este într-o formă fizică incredibilă la 72 de ani, arată minunat în costum de baie și își menține o viață activă în fiecare zi. Acest lucru ajută, bineînețeles, la împlinirea și pe partea sexuală, ceea ce este absolut lăudabil.

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg