Chef Bontea a văzut Iadul în Asia Express: "N-am cuvinte să descriu ce am trăit acolo, m-am întors mai slab cu 9 kilograme”

8 bontea asia jpg jpeg

Chef Sorin Bontea pare alt om de când a trăit experientă Asia Express. Celebrul chef a făcut echipă cu Răzvan Fodor în cel mai dur reality-show şi a admis că a trăit iadul în Asia. Bontea s-a întors mai slab cu aproape 10 kilograme.

Chef Bontea a mâncat orez,  mult orez, mai mult decât a mâncat în toată viaţa lui. Atât de mult, încât s-a întors acasă cu nouă kilograme mai puţin. O spune chiar el, după ce a fost luat la întrebări despre cum a trăit, de fapt, experienţa Asia Express.

Laura Cosoi este din nou însărcinată şi va avea o fetiţă! A dat marea veste chiar de Ziua Mamei

„În Asia am mâncat ce mi s-a dat. După o zi de alergat şi făcut tot felul de misiuni, nu eram prea pretenţios atunci când ajungeam în casa unor localnici. Ce pot să vă spun e că am mâncat mult orez. Am ţinut practic o cură cu orez. M-a ajut, ce să zic, m-am întors mai slab cu nouă kilograme", a povestit juratul de la "Chefi la cuţite", pentru Viva!.

Mai mult, Bontea a avut o descriere care poate da fiori atunci când a rezumat, în câteva cuvinte, tot ce a trăit departe de casă, în show-ul din Asia. 

Despre cât a fost de greu, nu îmi găsesc încă cuvintele care să exprime tot ce am trăit acolo, cred că o să le mai caut o perioadă…', a declarat Sorin Bontea.

Viviana Sposub, una dintre cele mai sexy asistente tv, spune că nu corpul întoarce priviri: ”Cel mai mare atu fizic al meu este zâmbetul"

9 echipe de vedete au plecat în aventura Asia Express

Chef Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Speak şi iubita lui, Ştefania, Nico şi fiica ei, Alexandra, Adda şi soţul ei, Cătălin, Ristei şi fratele lui, Dan, Maria Buză şi Lia Bugnar, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea şi Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care au pornit pe Drumul Comorilor din Asia Express, cel mai dur reality show din România. Prima echipă eliminată din concurs a fost cea formată din Nico şi Andra.Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg