Chef Scărlătescu e dispus să renunţe la burlăcie: „Sunt într-o relaţie foarte serioasă. Nu sunt gelos!”

1 chef scarlatescu jpg jpeg

Nu există gospodină din România care să nu-l îndrăgească pe Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai populari chefi din România. Cu un succes nebun la emisiunea "Chefi la cuţite", acolo unde este jurat alături de colegii Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu, Scărlătescu rămâne un burlac convins, râvnit de multe doamne şi domnişoare.

Recent, acesta a dezvăluit, într-un interviu la Antena Stars, că se află într-o relaţie extrem de deschisă nu cu una, ci cu mai multe persoane de sex feminin. Deşi nu se mai află la prima tinereţe, chef Scărlătescu nu se grăbeşte deloc să se aşeze la casa lui, să-şi întemeieze o familie sau să lase în urmă moştenitori. 

Citeşte şi: Mirela Vaida a spus totul despre relaţia pe care o are cu soacra sa: "Mă disperă. Să vedem care din noi cedează prima"

„Există o categorie de domnişoare extraordinar de drăguţe, care se uită, o categorie de domnişoare extraordinar-fantastic de drăguţe care nu se uită. Mie îmi plac alea fantastic de deştepte", a explicat cheful.

Cât despre o posibilă relaţie serioasă, Scărlătescu a făcut un fel de haz de necaz cu privire la faptul că se apropie de vârsta de 50 de ani.

"Sunt într-o relaţie foarte serioasă cu Cătălin Scărlătescu de aproape 50 de ani. Nu mă pot lăuda că sunt foarte mult timp singur. Eu am o relaţie foarte, foarte deschisă cu mai multe persoane. Suntem prieteni aşa. Nu ne călcăm pe picioare, nu ne deranjăm, nu ne invadăm spaţiul. Nu sunt gelos. Sper ca la bătrâneţe să nu o iau aşa.” a spus Cătălin Scărlătescu.

Citeşte şi: Cei mai amuzanţi prieteni, cei mai pasionali iubiţi, cei mai loiali soţi. 3 zodii de bărbaţi lângă care nu te plictiseşti

Chef Cătălin Scălătescu face parte din juriul emisiunii culinare "Chefi la cuţite", difuzată la Antena 1, şi luptă în sezonul 7 pentru un nou trofeu. Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg