Cher își cheltuie averea pe iubitul cu 40 de ani mai tânăr. „Ea plătește cinele și limuzinele‟

Cher este atât de îndrăgostită de iubitul ei, producătorul muzical Alexander Edwards, încât prietenii cântăreței se tem că o să își piardă averea din cauza cadourilor scumpe pe care i le oferă bărbatului. 

image

La 76 de ani, Cher iubește ca la prima tinerețe! În toamna anului trecut, cântăreața și-a oficializat relația cu producătorul muzical Alexander Edwards, cu 40 de ani mai tânăr decât ea, după ce a postat o imagine pe rețelele de socializare și declarând ulterior că „Love doesn’t know math’ ‟ (dragostea nu știe matematică). 

Cu toate că artista este fericită alături de Alexander, apropiații lui Cher nu sunt de acord cu relația ei. Potrivit „Radar Online‟, fiii lui Cher, Chaz Bono, în vârstă de 53 de ani și Elijah Blue Allman, în vârstă de 46 de ani, s-au îndepărtat de mama lor din cauza lui Alexander. 

„Cher este supărată pe ei, este pregătită să îi elimine complet din viața ei. Ea este hotărâtă să se căsătorească cu acest tip și vorbește cu avocați ei ca Alexander Edwards să fie singurul ei beneficiar‟, a declarat o sursă pentru publicația menționată. 

Copiii artistei nu sunt singurele persoane ce nu văd cu ochi buni această relație. Prietenii lui Cher se tem că artista o să își piardă averea de milioane de dolari dacă nu va înceta cu darurile scumpe pe care i le face bărbatului. 

image

Potrivit unor surse, Cher deja a plătit sume mari de bani pentru a susține stilul de viață generos al lui Alexander, deși până acum era foarte atentă la bani.

„Cher îl lasă pe iubitul ei să tragă toate sforile. Totul se rezumă la Alexander Edwards (A.E.) și la ce vrea el. Ea a fost absorbită de stilul de viață pe care el îl are, de petreceri și băutură. Își neglijează prietenii pentru că sunt îngroziți de comportamentul ei‟, a spus o sursă. „Cher îi face cadouri, îi cumpără ce îi place sau ce vrea ea să îi cumpere. Îi place să-l îmbrace în cele mai bune haine. Ea plătește cinele și limuzinele. Dar toate aceste cheltuieli se adună și fac o gaură în contul ei bancar‟, a mai spus sursa. 

Citește și: Cher, tratată ca o regină de iubitul cu 40 de ani mai tânăr 

Cher încă este o femeie bogată cu o avere estimată la 360 de milioane de dolari. Iubitul ei, Alexander, care a lucrat cu vedete precum Jay-Z, Mariah Carey, Rihanna și Kanye West,  câștigă anual 500.000 de dolari și deține în conturi 2 milioane de dolari. 

Sursă foto: Pinterest Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg