Cher își cheltuie averea pe iubitul cu 40 de ani mai tânăr. „Ea plătește cinele și limuzinele‟

Cher este atât de îndrăgostită de iubitul ei, producătorul muzical Alexander Edwards, încât prietenii cântăreței se tem că o să își piardă averea din cauza cadourilor scumpe pe care i le oferă bărbatului. 

image

La 76 de ani, Cher iubește ca la prima tinerețe! În toamna anului trecut, cântăreața și-a oficializat relația cu producătorul muzical Alexander Edwards, cu 40 de ani mai tânăr decât ea, după ce a postat o imagine pe rețelele de socializare și declarând ulterior că „Love doesn’t know math’ ‟ (dragostea nu știe matematică). 

Cu toate că artista este fericită alături de Alexander, apropiații lui Cher nu sunt de acord cu relația ei. Potrivit „Radar Online‟, fiii lui Cher, Chaz Bono, în vârstă de 53 de ani și Elijah Blue Allman, în vârstă de 46 de ani, s-au îndepărtat de mama lor din cauza lui Alexander. 

„Cher este supărată pe ei, este pregătită să îi elimine complet din viața ei. Ea este hotărâtă să se căsătorească cu acest tip și vorbește cu avocați ei ca Alexander Edwards să fie singurul ei beneficiar‟, a declarat o sursă pentru publicația menționată. 

Copiii artistei nu sunt singurele persoane ce nu văd cu ochi buni această relație. Prietenii lui Cher se tem că artista o să își piardă averea de milioane de dolari dacă nu va înceta cu darurile scumpe pe care i le face bărbatului. 

image

Potrivit unor surse, Cher deja a plătit sume mari de bani pentru a susține stilul de viață generos al lui Alexander, deși până acum era foarte atentă la bani.

„Cher îl lasă pe iubitul ei să tragă toate sforile. Totul se rezumă la Alexander Edwards (A.E.) și la ce vrea el. Ea a fost absorbită de stilul de viață pe care el îl are, de petreceri și băutură. Își neglijează prietenii pentru că sunt îngroziți de comportamentul ei‟, a spus o sursă. „Cher îi face cadouri, îi cumpără ce îi place sau ce vrea ea să îi cumpere. Îi place să-l îmbrace în cele mai bune haine. Ea plătește cinele și limuzinele. Dar toate aceste cheltuieli se adună și fac o gaură în contul ei bancar‟, a mai spus sursa. 

Citește și: Cher, tratată ca o regină de iubitul cu 40 de ani mai tânăr 

Cher încă este o femeie bogată cu o avere estimată la 360 de milioane de dolari. Iubitul ei, Alexander, care a lucrat cu vedete precum Jay-Z, Mariah Carey, Rihanna și Kanye West,  câștigă anual 500.000 de dolari și deține în conturi 2 milioane de dolari. 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg