Cher, tratată ca o regină de iubitul cu 40 de ani mai tânăr

Mult îndrăgita cântăreață a confirmat relația pe care o are cu producătorul muzical Alexander Edwards pe Twitter, în cursul weekendului care a trecut. Vedeta a postat o imagine cu iubitul ei, la care a adăugat o inimioară. Care a fost reacția fanilor ei?

image

Artista de 76 de ani a dezvăluit că e „tratată ca o regină” de iubitul ei de numai 36 de ani, despre care a vorbit în mai multe mesaje postate pe rețelele sociale. Cântăreața i-a făcut cunoștință lui Alexander cu familia ei, în ciuda diferenței de 40 de ani dintre ei. „Dragostea nu știe matematică!”, a ținut să închidă ea gura celor care critică diferența mare de vârstă dintre ei.

Un admirator de-ai divei disco i-a cerut idolului său să-și confirme relația cu Edwards, lucru pe care Cher l-a făcut fără probleme. Ea a postat mai multe emoticoane cu inimioare și a adăugat că cei doi amorezi s-au întâlnit, pentru prima dată, la Paris Fashion Week luna trecută.

„Nu ne apăr pe noi doi. Cei care ne critică și ne urăsc o să continue să facă asta. Pentru ei nu contează că noi doi suntem fericiți și nu deranjăm pe nimeni”, a ținut Cher să adauge.

Alexander este cunoscut pentru idila pe care a avut-o cu fosta iubită a rapperului Kanye West, Amber Rose (39), cu care are un copil, pe Slash Electric Alexander Edwards, de 3 ani. În cursul verii care de-abia a trecut, în august mai exact, Amber l-a acuzat pe producătorul muzical că a avut aventuri cu nu mai puțin de 12 femei, lucru pe care chiar el l-a confirmat ulterior.

Însă lui Cher nu-i pasă de trecutul amoros complicat al acestui Don Juan care a intrat în viața ei, ea își trăiește viața la maximum, fără să se gândească la infidelitățile comise de acesta cu ani în urmă: „Sunt îndrăgostită, nu orbită de iubire!”, le-a spus ea fanilor ei, care-și exprimau îngrijorarea cu privire la iubitul ei.

„Voi, toate cele 12 femei (sau mai multe, câte sunteți voi), puteți să-l păstrați! Toate știați că el era într-o relație și avea un copil, dar n-ați ezitat să vă culcați cu el oricum! Am văzut toate sms-urile și mesajele private dintre voi. Știați toate situația, dar voi nu-mi datorați mie nimic, nu voi trebuia să-mi fiți loiale…”, s-a adresat Amber celor 12 iubite pe care le-a avut Alexander când era cu ea.

image

La numai câteva zile distanță, Alexander a recunoscut că a înșelat-o pe mama copilului său, spunând că, deși o iubea, infidelitatea i se potrivește cel mai bine.

Alexander Edwards este vice-președintele departamentului de Artiști de la casa de producție Def Jam, care se ocupă de cariera unor artiști precum Rihanna, Justin Bieber, 2 Chainz, DMX și Jhene Aiko.

În ceea ce privește trecutul sentimental al lui Cher, ea este divorțată de două ori și are un fiu, pe Chaz Bono (53), cu fostul ei soț Sonny Bono, care a murit în 1998, la 62 de ani, după ce-a intrat într-un copac când schia. Și a mai fost căsătorită și cu Gregg Allman, din 1975 până în 1978, însă cântărețul a murit în 2017, la 69 de ani. Cher și Gregg l-au conceput pe Elijah Blue Allman, de 46 de ani.

Vedeta a preferat întotdeauna bărbații mai tineri decât ea. Cher a fost cuplată cu Ron Zimmerman, cu 12 mai mai tânăr decât ea, cu Tom Cruise, care n-avea mai mult de 23 de ani când ea avea 38 și se iubeau amândoi cu patos, iar fostul chitarist al trupei Bon Jovi, Richie Sambora, a format un cuplu cu Cher, în ciuda faptului că avea cu 13 ani mai puțin decât ea.

Foto - Shutterstock, Instagram



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg