Christina Applegate este în depresie: „Nu-mi place să trăiesc‟

Depresia este o tulburare mentală frecventă, care o afectează inclusiv pe Christina Applegate, actrița cunoscută cel mai mult pentru rolul lui Kelly, interpretat în serialul Familia Bundy: „Nu-mi place să trăiesc‟, a spus ea. 

image

Christina Applegate (52 de ani) a avut o carieră frumoasă, până când problemele de sănătate au determinat-o să ia o pauză de la viața publică. La doar 36 de ani, actrița a fost diagnosticată cu cancer, iar la 49 de ani a aflat că are scleroză multiplă, o boală care i-a cauzat probleme locomotorii și creștere în greutate. De asemenea, acest diagnsotic i-a afectat și sistemul nervos central: „Trăiesc un iad‟, spunea în urmă cu ceva vreme. 

Citește și acest articol: O simplă salată a îmbolnăvit-o! Christina Applegate poartă scutece din cauza unui virus 

Nici starea ei psihică nu este bună, deoarece actrița a mărturisit că a suferit „o cădere severă‟: „Pur și simplu, nu pot să stau în picioare la duș. Nu există nicio modalitate să pot folosi dușul‟, a spus ea, care a recunoscut că trece printr-o „depresie adevărată‟: „Sunt într-o depresie în acest moment, ceea ce nu cred că am mai simțit asta de ani de zile. Ca o depresie reală, la naiba, care pe mine să cam sperie pentru că o simt fatală. Sunt prinsă în întuneric. Nu am mai simțit așa ceva probabil de 20 de ani de zile. Ca să fiu sinceră, nu-mi mai place să trăiesc. Nu ma mai bucur. Nu mă mai bucur de lucruri‟, a mărturisit Christina Applegate în podcastul ei „MeSsy‟, pe care îl moderează alături de Jamie-Lynn Sigler. 

Va lua măsuri?

Conștientă de importanța terapiei, Christina Applegate a promis în podcast că va lua legătura cu terapeutul ei pentru a-și trata depresia, însă îi este frică de propriile emoții. Actrița a mai făcut terapie și în trecut. 

Vezi și acest articol: Celebrități care s-au confruntat cu depresie. Lady Gaga s-a vindecat cu ajutorul pastilelor 

În luna ianuarie a acestui an, Christina Applegate a făcut eforturi de a fi prezentă pe scena Premiilor Emmy. Actrița s-a deplasat atunci cu un baston și a descris evenimentul drept „cea mai grea zi din viața ei‟. 

image

Sursă foto: Pinterest Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg