Christina Applegate este în depresie: „Nu-mi place să trăiesc‟

Depresia este o tulburare mentală frecventă, care o afectează inclusiv pe Christina Applegate, actrița cunoscută cel mai mult pentru rolul lui Kelly, interpretat în serialul Familia Bundy: „Nu-mi place să trăiesc‟, a spus ea. 

image

Christina Applegate (52 de ani) a avut o carieră frumoasă, până când problemele de sănătate au determinat-o să ia o pauză de la viața publică. La doar 36 de ani, actrița a fost diagnosticată cu cancer, iar la 49 de ani a aflat că are scleroză multiplă, o boală care i-a cauzat probleme locomotorii și creștere în greutate. De asemenea, acest diagnsotic i-a afectat și sistemul nervos central: „Trăiesc un iad‟, spunea în urmă cu ceva vreme. 

Citește și acest articol: O simplă salată a îmbolnăvit-o! Christina Applegate poartă scutece din cauza unui virus 

Nici starea ei psihică nu este bună, deoarece actrița a mărturisit că a suferit „o cădere severă‟: „Pur și simplu, nu pot să stau în picioare la duș. Nu există nicio modalitate să pot folosi dușul‟, a spus ea, care a recunoscut că trece printr-o „depresie adevărată‟: „Sunt într-o depresie în acest moment, ceea ce nu cred că am mai simțit asta de ani de zile. Ca o depresie reală, la naiba, care pe mine să cam sperie pentru că o simt fatală. Sunt prinsă în întuneric. Nu am mai simțit așa ceva probabil de 20 de ani de zile. Ca să fiu sinceră, nu-mi mai place să trăiesc. Nu ma mai bucur. Nu mă mai bucur de lucruri‟, a mărturisit Christina Applegate în podcastul ei „MeSsy‟, pe care îl moderează alături de Jamie-Lynn Sigler. 

Va lua măsuri?

Conștientă de importanța terapiei, Christina Applegate a promis în podcast că va lua legătura cu terapeutul ei pentru a-și trata depresia, însă îi este frică de propriile emoții. Actrița a mai făcut terapie și în trecut. 

Vezi și acest articol: Celebrități care s-au confruntat cu depresie. Lady Gaga s-a vindecat cu ajutorul pastilelor 

În luna ianuarie a acestui an, Christina Applegate a făcut eforturi de a fi prezentă pe scena Premiilor Emmy. Actrița s-a deplasat atunci cu un baston și a descris evenimentul drept „cea mai grea zi din viața ei‟. 

image

Sursă foto: Pinterest 



Recente

shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg
Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg