Cindy Crawford leșina la ședințele foto din cauza înfometării

A fost unul dintre primele topmodele ale lumii, iar acum, la 57 de ani, Cindy Crawford privește în urmă la cariera ei înfloritoare. Ce sacrificii a făcut pentru ea?

image

Vedem modelele doar în campaniile publicitare, pe podium sau în frânturi de imagini în locuri publice sau în propria intimidate, când se filmează singure acasă și dezvăluie totul pe rețelele sociale. Viața lor pare idilică! Călătorii în orice colț de lume, tarife consistente pentru proiectele în care sunt implicate, o siluetă de vis, întreținută cât mai bine posibil și tot felul de răsfățuri minunate. Însă, în spatele camerelor de filmat – sau chiar în fața lor! – lumea topmodelelor nu e la fel de strălucitoare.

Cindy Crawford are o experiență valoaroasă și își permite să atragă acum atenția asupra unor detalii supărătoare din trecutul ei. De pildă, zilele trecute a vorbit despre începutul carierei sale în modeling. Prezentă la emisiunea lui Oprah Winfrey, Cindy n-avea mai mult de 20 de atunci și niciun pic de îndrăzneală să se opună prezentării jignitoare pe care i-a făcut-o faimoasa moderatoare TV.

„M-am simțit de parcă eram o vită la târg!”, a spus indignată Crawford despre interviul oferit în 1986. Oprah, impresionată de fizicul ei, i-a cerut să se ridice ca să arate publicului prezent în studio și celor de acasă cât de bine arăta ea. S-a simțit tratată ca un obiect și nu și-a dorit asta niciodată. Însă acesta este prețul plătit ce oricine intră în această industrie răsunătoare. Trebuie să arăți bine ca să câștigi cât mai mulți bani.

image

„Aveam 20 de ani atunci, renunțasem la facultate ca să fac modeling în Chicago și era totul minunat. Câștigam câte 1000 de dolari pe zi!”, a început Cindy să povestească. „Lucram de zor la un catalog. Era un fotograf acolo, Victor Skrebneski, care avea mare succes în domeniu. Victor era, lde fapt, ca un mentor pentru tinerele modele. Dacă el zicea să nu miști, nu mișcai, știa meserie!”, a continuat vedeta americană.

„Am leșinat acolo de mai multe ori”, ne ia prin surprindere Cindy Crawford. „Chiar înainte de prânz se întâmpla de obicei asta. Apoi eram pusă iar pe picioare, ca să-mi fac treaba, după care leșinam din nou”, a conchis diva podiumurilor de modă. Ceea ce se întâmpla e că topmodelul la început de drum se înfometa pentru a-și menține dimensiunile dorite, iar acest lucru se simțea tot mai mult la ședineșe foto pe care le bifa.

foto - Shutterstock



Recente

Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg