Reacția lui Kaley Cuoco când a fost pălmuită de Sharon Stone

Nu numai că și-a întâlnit idolul, dar vedeta serialului „Teoria Big Bang” a și avut parte de o experiență memorabilă în prezența lui Sharon Stone. S-a lăsat cu violență fizică!

image

După serialul „The Big Bang Theory”, Kaley Cuoco nu știa încotro să se îndrepte în carieră. Jucând asemenea rol de succes, producătorii de la Hollywood nu și-o doreau distribuită în filmele lor. La un moment dat, însă, actrița a avut oportunitatea de-a juca în serialul thriller „The Flight Attendant”. Mai mult de-atât, a avut o secvență împreună cu idolul ei, Sharon Stone.

Kaley a citit cartea, după care a mers la studiourile cinematografice și a reușit să-și vadă visul cu ochii și să realizeze o serie de mare impact pentru telespectatori după cartea îndrăgită. Ca să nu fie uitată de public, a creat un rol și pentru ea. La fel a făcut și Sharon Sctone, care a pus mâna pe telefon și le-a spus producătorilor că ea este cine este și ă dorește un rol în serialul respectiv. Poate cineva s-o refuze pe Sharon Stone?!

Cuoco nici că putea fi mai încântată când a aflat că ditamai starul hollywoodian și-a dorit un rol în serialul ei. Astfel, cele două actrițe au avut o secvență emoționantă în sezonul al doilea, cu multe lacrimi și dialog incomod. Pregătindu-se pentru scena cu pricina, Sharon a întrebat-o pe Kaley dacă o poate atinge când camerele încep să filmeze.

„Fă ce vrei să faci, Sharon, ești Sharon Stone, ce Dumnezeului?!”, i-a răspuns blondina încântată că va urma o secvență memorabilă. La finalul ei, Stone se apropie de colega ei de platou, îi spune relica „Te plac, dar nu te iubesc prea mult”, după care i-a tras una peste față. A fost o palmă reală, nu una regizată de prin filme. Până și cameramanul a fost șocat de ceea ce văzuse și a trebuit să ceară încă o dublă, ca să se asigure că are ce material îi trebuie la montaj.

Totul s-a liniștit pe platoul de filmare. Nici musca nu se mai auzea. Kaley rămăsese fără cuvinte, iar toți cei prezenți la filmare așteptau reacția actriței pălmuite. Sharon și-a dat seama de ce făcuse și și-a cerut iertare. „Mi s-a părut potrivit în scena asta asemenea gest…”, a explicat Stone.

Kaley a avut o reacție uluitoare. Era încântată că gestul s-a potrivit la fix în scena respectivă și, mai mult de-atât, se bucura că Sharon Stone a fost cea care a lovit-o. Producătorii au luat-o pe Kaley deoparte ca s-o întrebe dacă să-i mai interzică lui Sharon să facă așa ceva la dubla următoare. Couco a zis că nu trebuie intervenit deloc, pentru că nu credea că Sharon o să repete gestul. Dar a făcut-o. Și chiar de două ori. Cu alte cuvinte, Kaley Cuoco a fost plesnită de Sharon Stone de trei ori și n-a protestat deloc.

La montaj, toată lumea se întreba de unde până unde o palmă dată între protagonistele serialului, pentru că nu era inclusă în scenariu. Kaley a insistat să fie inclusă la montaj pentru că dădea bine pe „sticlă” și, în plus, ea n-a fost palmuită de Sharon Stone degeaba, ca să nu știe nimeni, da?

Faimoasa palmă a apărut în toată splendoarea ei în episodul șaselea al celui de-al doilea sezon.

foto - ShutterstockRecente

Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg